• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Σε λίγο και στην Ελλάδα: «Πετάνε» Γερμανούς (ηλικιωμένους) από το σπίτι τους, για να βάλουν μέσα μετανάστες

Σε λίγο και στην Ελλάδα: «Πετάνε» Γερμανούς (ηλικιωμένους) από το σπίτι τους, για να βάλουν μέσα μετανάστες

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από την Γερμανία, έλαβε μια «κλήση» που σίγουρα δεν περίμενε. Ο Δήμος της πόλης Neckartailfingen, τους ενημέρωσε ότι στο σπίτι τους θα εγκατασταθούν μετανάστες. Ξεσπιτώνουν τους Γερμανούς και βάζουν μέσα μετανάστες δηλαδή. Αυτή η πρακτική είναι σίγουρο, ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Του Γιώργου Φαρμάκη

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, σύντομα οι μετανάστες θα «καταλάβουν» το σπίτι των Γερμανών.

Ο Klaus Roth είναι 74 ετών, μένει στην πόλη Neckartailfingen εδώ και 24 χρόνια, και πραγματικά έμεινε άφωνος από την απόφαση που πήρε ο Δήμος, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Nürtinger Zeitung.

Τι δήλωσε ο Γερμανός που χάνει το σπίτι του: Έβαλα πολλά χρήματα σε αυτό το διαμέρισμα. Κατάφερα να κάνω τα πάντα μόνος μου. Δεν μεταφυτεύεις ένα παλιό δέντρο.

Στο ζευγάρι των Γερμανών, προσφέρθηκε η εξής «λύση»: Να μείνει σε ένα διαμέρισμα που θα τους παραχωρηθεί, το οποίο θα είναι πολύ μικρότερο από το σπίτι που έφτιαξαν με κόπο και ιδρώτα, το οποίο (διαμέρισμα) δεν έχει ούτε την μισή αξία (του παλιού τους πλέον σπιτιού).

Γιατί οι γερμανικές αρχές, επέλεξαν να βάλουν μετανάστες στο σπίτι, του συγκεκριμένου ζευγαριού;

Ο Roth, είναι ακτιβιστής και εθελοντικά πολλές φορές έτρεξε να βοηθήσει τους μετανάστες. Το αποτέλεσμα των πράγματι καλών του προθέσεων, είναι να του πάρουν το σπίτι και να το δώσουν στους μετανάστες που βοήθησε (ο Roth).

Σημείωση: Το σπίτι που παίρνουν εντελώς δωρεάν και εκβιαστικά οι μετανάστες, έχει 6 δωμάτια και είναι 150 τετραγωνικά μέτρα.

Με λίγα λόγια, οι Γερμανοί μας λένε:

Αν έχετε μεγάλα σπίτια, θα σας πετάξουμε έξω και θα βάλουμε μέσα μετανάστες, με συνοπτικές διαδικασίες.

Μην νομίζετε ότι αυτό δεν θα γίνει και στην προοδευτική Ελλάδα. Μια μέρα θα ξυπνήσουμε και θα μας πουν ότι μας διώχνουν από τα σπίτια μας για να βάλουν μέσα μετανάστες. Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση.

Πάντως σαν γενικό σχόλιο, χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας, μπορούμε να πούμε το εξής:

Το ζευγάρι που έχασε το σπίτι του δεν το περίμενε;

Ειδικά ο άνδρας βοηθούσε εθελοντικά τους μετανάστες, οπότε ο Δήμος της πόλης, θεώρησε ότι δεν θα έχει…πρόβλημα να δώσει τα υπάρχοντά του σε αυτούς (στους μετανάστες).

Από ότι διαβάσατε όμως, δεν φάνηκε ευχαριστημένος ο Γερμανός.

Στην πράξη βλέπετε, αλλάζουν πολλά και όλοι αυτοί οι κύριοι που στην Ελλάδα, διαδηλώνουν υπέρ των μεταναστών, να είστε σίγουροι ότι αν τους ζητηθεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, θα πάθουν ΣΟΚ.

Με πληροφορίες από την ενημερωτική ιστοσελίδα europe.infowars.com

Πηγή φωτογραφίας: Pexels.com

  • 319
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...