Ποιός εμφανίζει τον Φάουτσι ως «ένοχο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»; ΦΩΤΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία.

Το όνομα του «προσώπου της πανδημίας covid στις ΗΠΑ» και κορυφαίου συμβούλου του Λευκού Οίκου επί σειρά ετών, Άντονι Φάουτσι, βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα αυτές τις μέρες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Αφορμή αποτελούν οι πολύωρες καταθέσεις του Φάουτσι με αφορμή την «αμαρτωλή περίοδο» της τρίχρονης πανδημίας covid και ιδίως των πρωτοκόλλων που ακολουθήθηκαν.

Ο Έλον Μασκ μάλιστα, προκαλώντας μεγάλο χαμό στo Twitter (πλέον X) ούτε λίγο ούτε πολύ τον εμφάνισε ως «ένοχο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

«Είστε όλοι Μπιγκλ (σ.σ. συγκεκριμένη ράτσα σκύλου που χρησιμοποιήθηκε ευρέως για πειράματα) για εμένα».

Θυμίζουμε πως μόλις τον περασμένο Μάιο, ο Έλον Μασκ είχε ζητήσει τη σύλληψη και δίωξη του Δρ. Άντονι Φάουτσι, λίγο αφότου τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας παραδέχθηκαν στο Αμερικανικό Κογκρέσο ότι χρηματοδότησε επικίνδυνη έρευνα στη Γουχάν της Κίνας, πριν από το ξέσπασμα του COVID-19. πανδημία εκεί.

«Ασκήστε δίωξη στον Φάουτσι», είχε γράψει στο Twitter ο δισεκατομμυριούχος Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX και ιδιοκτήτης του δικτύου κοινωνικής δικτύωσης X.

Σήμερα ο ίδιος απάντησε πως συμφωνεί σε δήλωση άλλου χρήστη του Twitter πως ο Φάουτσι «είναι υπεύθυνος για εκατομμύρια θανάτους ανθρώπων».

«Ναι είναι», έγραψε ο Μασκ!

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-UPI pool photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί