• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σάλος με οδηγό σχολικού λεωφορείου! Ξυλοκόπησε μαθήτρια που δεν έβαζε σωστά τη μάσκα της – ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ

Σάλος με οδηγό σχολικού λεωφορείου! Ξυλοκόπησε μαθήτρια που δεν έβαζε σωστά τη μάσκα της – ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ

Βάζουν τα μικρά παιδάκια να συνηθίσουν έστω και δια της βίας τη "νέα κανονικότητα".

Οργή και παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που μας έρχεται από τις ΗΠΑ και δείχνει οδηγό σχολικού λεωφορείου να χτυπά στο πρόσωπο μία μικρή μαθήτρια!

Από μόνη της η πράξη αυτή είναι απαράδεκτη, ανήθικη και παράνομη, ωστόσο ο λόγος για τον οποίον έγινε είναι ακόμη πιο εξοργιστικός!

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός ενός σχολικού λεωφορείου στο Κολοράντο εν ονόματι Bertram Jaquez εμφανίζεται σε βίντεο που εξασφάλισε ο τοπικός σταθμός KKTV να μαλώνει ένα 10χρονο κορίτσι, ζητώντας της να ανεβάσει τη μάσκα κανονικά στο πρόσωπό της, καθώς την είχε κάτω από το πιγούνι της.

Όταν βλέπει ότι εκείνη δεν αποκρίνεται στο αίτημα του νευριασμένου οδηγού εκείνος δε διστάζει ενώπιον μάλιστα κι άλλων παιδιών να την χαστουκίσει με δύναμη στο πρόσωπο!

Η μικρή μαθήτρια παραπονιόταν ότι η μάσκα των έκανε να νιώθει άρρωστη. Αυτή της η επιμονή ήταν που οδήγησε τον οδηγό να…χάσει την ψυχραιμία του:

«Από αντίδραση, της έριξα μια σφαλιάρα. Δεν άκουγε, φώναζε σε εμένα και στα άλλα κορίτσια», έγραψε ο άνδρας στο υπόμνημα που υπέβαλε προς το σχολείο.

Όπως ήταν φυσικό ο οδηγός απελύθει με συνοπτικές διαδικασίες ενώ κινδυνεύει να αντιμετωπίσει ποινικές ευθύνες: