Ρεσιτάλ «πράσινης» προπαγάνδας, από τον ΟΗΕ (Βίντεο)

Ο κόσμος έχει στη διάθεσή του δύο χρόνια για να δράσει προκειμένου να αποφευχθεί η κλιματική αλλαγή

και ο κίνδυνος ο πλανήτης να βρεθεί αντιμέτωπος με «καταστροφικές συνέπειες», προειδοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες τη Δευτέρα, καλώντας την κοινωνία των πολιτών να ζητήσει από τους ηγέτες του «να δώσουν λόγο», να κατανοήσουν την «επείγουσα φύση» του προβλήματος και να τερματίσουν «την παράλυση».

Σχόλιο: Δηλαδή σε δύο χρόνια από τώρα, ο πλανήτης θα έχει..εξαφανιστεί; Μας δουλεύουνε!!

«Αν δεν αλλάξουμε κατεύθυνση μέχρι το 2020, κινδυνεύουμε να υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες για τους ανθρώπους και για τα οικοσυστήματα που μας υποστηρίζουν», τόνισε ο Γκουτέρες.

Σχόλιο: Το μέτρησε ο Γκουντέρες. Σε δύο χρόνια, ακριβώς θα έχουμε πρόβλημα επιβίωσης. Η προπαγάνδα της Νέας Τάξης, πλέον είναι αστεία.

Η ομιλία του Γκουτέρες στον ΟΗΕ καταγράφηκε τρεις ημέρες πριν από μια παγκόσμια σύνοδο χωρίς προηγούμενο για την κλιματική αλλαγή στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ με τη συμμετοχή χιλιάδων αιρετών, δημάρχων, στελεχών ΜΚΟ και επιχειρήσεων.

Σχόλιο: Οι ΜΚΟ δεν λείπουν από τέτοιες εκδηλώσεις.

«Είναι επιτακτική ανάγκη η κοινωνία των πολιτών, οι νέοι, οι οργανώσεις των γυναικών, ο ιδιωτικός τομέας, οι θρησκευτικές κοινότητες, οι επιστήμονες και τα οικολογικά κινήματα στον κόσμο, να απαιτήσει από τους ηγέτες να δώσουν λόγο», επέμεινε ο ΓΓ του ΟΗΕ.

Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα ασκήσει και ο ίδιος πίεση στους ηγέτες στην επικείμενη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, αργότερα τον Σεπτέμβριο. «Θα τους πω ότι η κλιματική αλλαγή είναι η πιο καθοριστική πρόκληση της εποχής μας», ανέφερε.

Σημείωση

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απέσυρε τη χώρα του από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα πέρυσι.

Διευκρίνιση

Η ατμόσφαιρα είναι καθαρή; Όχι αλλά πως θα καθαρίσει, με την μείωση της ανθρωπότητας, την οποία κάποιοι επιθυμούν;

Άλλωστε όλοι αυτοί οι κύριοι, δεν μας λένε τίποτα για τα μικροκύματα που μας σκοτώνουν σιγά-σιγά.

Μας λένε διάφορα για την υπερθέρμανση κλπ, αλλά για τις συσκευές που έχουμε μέσα στα σπίτια μας, οι οποίες μας… ψήνουν τον…εγκέφαλο δεν μας λένε τίποτα!

  • 33
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...