• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ρεπορτάζ ΣΟΚ στην τηλεόραση: Κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος για να «σωθεί» ο πλανήτης (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ ΣΟΚ στην τηλεόραση: Κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος για να «σωθεί» ο πλανήτης (ΦΩΤΟ)

Τα έχουμε ακούσει όλα! Αυτό όμως που, εδώ και δύο μέρες, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και το el.gr δίνει και στην Ελλάδα, δεν έχει προηγούμενο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ο Σουηδός επιστήμονας συμπεριφοράς, Magnus Söderlund, προτείνει πως ενδεχόμενα να είναι αναγκαίο να στραφούμε στον κανιβαλισμό, έτσι ώστε, τρώγοντας ανθρώπινα πτώματα, να σώσουμε τον πλανήτη.

Σε μία ομιλία τους με τίτλο «Μπορείς να φανταστείς πως τρως ανθρώπινο κρέας;», ο Söderlund επιχειρηματολογεί εναντίον των προκαταλήψεων, όπως τα ονομάζει, κατά της βεβήλωσης του ανθρώπινου σώματος και της βρώσης ανθρωπίνου κρέατος.

Μάλιστα εμφανίστηκε και στον σουηδικό τηλεοπτικό σταθμό «TV4», αποκαλύπτοντας πως θα διοργανώσει σεμινάρια σε σχέση με την επιτακτική ανάγκη κατανάλωσης ανθρώπινου κρέατος, έτσι ώστε να σταματήσει η υποτιθέμενη υπερθέρμανση, καθώς οι περιβαλλοντολόγοι κατηγορούν την κατανάλωση ζωικού κρέατος για την όποια αλλαγή στο περιβάλλον.

TV4

Όπως βλέπετε στην αρχική εικόνα του άρθρου εμφανίστηκαν πιρούνια με κομμένα ανθρώπινα χέρια.

Δεν έχουμε να γράψουμε κάτι άλλο!

Τι μπορείς να γράψεις, όταν «σκοντάφτεις» πάνω σε τέτοιες ειδήσεις.

Λέτε σε λίγο να έχουμε κίνημα κανίβαλων με… επιστημονική «βούλα»;

Ευχόμαστε οι επιστήμονες να απορρίψουν τέτοιου είδους οπτικές, αν και τον τελευταίο καιρό τέτοιου είδους φωνές ανεβάζουν την έντασή τους.

ΦΩΤΟ screenshot