«Πρόβα» κορώνο-στρατοπέδων συγκέντρωσης στην Ευρώπη! Τρόμο προκαλούν τα ΒΙΝΤΕΟ

Άφωνοι όσοι έζησαν αυτά που έζησαν...

Χώρος ξενοδοχείου στο αεροδρόμιο «Heathrow» του Λονδίνου παρομοιάζεται με «φυλακή», στην οποία οι πολίτες ασκούνται ο ένας μακριά από τον άλλον με αποστάσεις, υπάρχουν τέσσερις φρουροί σε κάθε όροφο και απαγορεύεται η συζήτηση με πολίτες έξω από αυτό.

Ο ισχύων κυβερνητικός νόμος αναφέρει ότι όποιος φτάνει εκεί από μια χώρα, η οποία βρίσκεται σε κόκκινη λίστα, πρέπει να μείνει σε καραντίνα σε ένα εγκεκριμένο από την κυβέρνηση ξενοδοχείο για 10 ημέρες με δικά του έξοδα, £ 1.750 το κεφάλι.

Δείτε στο πρώτο βίντεο, συζήτησή μεταξύ πολιτών και «φυλακισμένου», την οποία διακόπτει ο φύλακας!

Δεν ακούγονται καθαρά όλα όσα λέγονται και έχουν μεταφραστεί τα πιο σημαντικά:

Στο δεύτερο βίντεο, η γυναίκα που το τραβάει αναφέρει πως οι επισκέπτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο επιτρέπεται να εγκαταλείψουν τα δωμάτιά τους για άσκηση στον κλειστό χώρο στάθμευσης για 20 λεπτά την ημέρα με αποστάσεις και προσοχή.

Στο βίντεο, πολλοί άνθρωποι φαίνονται να περπατούν μόνοι τους στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

 «Εδώ έρχονται οι άνθρωποι για να πάρουν λίγο καθαρό αέρα», λέει η γυναίκα στο βίντεο. «Αυτή είναι μια κλειστή περιοχή. Οι άνθρωποι μπορούν να βγουν από το δωμάτιό τους για 20 λεπτά. Η ασφάλεια τους φέρνει σε αυτήν την περιοχή και μετά μπορούν να περπατήσουν εδώ για 20 λεπτά: Πάρτε λίγο καθαρό αέρα και μετά πάλι πίσω στο δωμάτιό σας».

Μετά την άσκηση, η γυναίκα λέει ότι οι επισκέπτες συνοδεύονται πίσω στα δωμάτιά τους από έναν φύλακα, δείχνοντας εικόνα του τι συμβαίνει από μέσα!

«Πρόβα» στρατοπέδων συγκέντρωσης όσων αρνηθούν αυτό που ακούγεται πως έρχεται μετά τα εμβόλια;;;

Δείτε:

@kamsworldoffashion35

While I am quarantining in london hotel#quarantineinlondonhotel#experience#hotelwuarantinerules#fyp#crownplaza #london#heathrow

♬ original sound – user9419181251650kam

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί