• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Προοδευτικός πουριτανισμός»: Μαθητές σηκώνουν κεφάλι και ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ την Νέα Τάξη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Προοδευτικός πουριτανισμός»: Μαθητές σηκώνουν κεφάλι και ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ την Νέα Τάξη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Θέλουν να ρίξουν «σκοτάδι» σε όλα τα σχολεία....

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Μαθητές στο δευτεροβάθμιο σχολείο στο Bradford της Αγγλίας, το οποίο απαγόρευσε σε μαθήτριες να φορούν «φούστες», προκειμένου να δείχνουν ουδέτερες φύλου, ξεκίνησαν να μαζεύουν υπογραφές κατά αυτής της απόφασης.

Όπως διαβάζουμε στο BBC, όλοι οι μαθητές στην Ακαδημία Appleton στο Wyke, West Yorkshire, θα πρέπει, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να φορούν παντελόνια.

 Το σχολείο τους ισχυρίζεται πως έτσι «απλοποιεί την σχολική στολή», αποτρέποντας τους μαθήτριες από το να φορούν «φούστες ακατάλληλου μάκρους».

Με άλλα λόγια «πουριτανισμός», προκειμένου να επιβληθεί «πρόοδος», όπως την εννοούν οι σκοταδιστές της Νέας Τάξης.

Παρά το γεγονός πως αρκετοί γονείς, άκουσον άκουσον, συμφώνησαν με την πολιτική του σχολείου, μαθητές ξεκίνησαν να μαζεύουν υπογραφές μέσω του change.org, συλλέγοντας μέχρι στιγμής εκατοντάδες.

Η επιστολή τους αναφέρει:

«Μαθητές και μαθήτριες, γονείς και ορισμένοι δάσκαλοι πιστεύουν πως η απόφαση του σχολείου να επιβάλλει παντελόνια και παπούτσια με κορδόνια ως υποχρεωτικό μέτρο για ουδετερότητα φύλου είναι μία φάρσα και πρέπει να ακυρωθεί».

Μαθητές σηκώνουν λοιπόν «κεφάλι» στις «αριστερές αρχοντοβλάχικες», αν μας επιτρέπετε την έκφραση, πρακτικές των δήθεν προοδευτικών της παγκοσμιοποίησης, που στόχο έχουν να επιβάλλουν μία κομμουνιστικού τύπου παγκόσμια κοινωνία Unisex, με το εν λόγω περιστατικό να λαμβάνει χώρα στην Αγγλία.

BBC