Πρώην vegan άρχισε να τρώει φανατικά κρέας όταν την τσίμπησε αράχνη

Αν και ήταν χορτοφάγος για χρόνια και είχε ορκιστεί πως δεν θα ξαναφάει κρέας στη ζωή της, η Slywia Tabor έκανε στροφή 180 μοιρών όταν την… τσίμπησε μια αράχνη.

Όλα ξεκίνησαν δύο χρόνια πριν όταν η κοπέλα έκανε κάμπινγκ με την παρέα της. Εκεί, η 32χρονη τσιμπήθηκε από μία αράχνη στον αστράγαλο και ενώ στην αρχή πίστευε πως δεν είναι κάτι σοβαρό, στη συνέχεια αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς το πόδι της είχε πρηστεί αισθητά.

«Το σπυράκι έγινε ολόκληρο καρούμπαλο κι έδειχνε αρκετά μολυσμένο. Έγινε στο μέγεθος του χεριού μου!», λέει η κοπέλα.

Στο νοσοκομείο διαγνώστηκε με μία σπάνια βακτηριακή μόλυνση που προσβάλει το δέρμα, τους μυς, αλλά και τα ανθρώπινα όργανα (necrotising fasciitis). Για τον λόγο αυτό υποβλήθηκε σε χειρουργείο σχεδόν τριών ωρών και οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να σταματήσει η μόλυνση να εξαπλώνεται στο σώμα της. Δυστυχώς, όμως, η μόλυνση είχε ήδη επηρεάσει το στομάχι της.

«Τίποτε δεν μπορούσε να μείνει στο στομάχι μου. Έπαιρνα τόσα αντιβιοτικά, που σκότωσαν ακόμα και τα καλά βακτήρια που είχα. Αισθανόμουν άσχημα με ό,τι κι αν έτρωγα και ήταν η χειρότερη στιγμή από τη στιγμή που άρχισα να είμαι vegan. Το μόνο που δεν με επηρεάζει είναι το κρέας! Όσο περισσότερο κρέας καταναλώνω τόσο καταλαβαίνω ότι είναι ο μόνος τρόπος για να απορροφά θρεπτικές ουσίες ο οργανισμός μου.Τώρα πια είμαι πιο υγιής, όταν ήμουν vegan δεν ήμουν», εξηγεί.

Από topnews, φωτο PEXELS

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...