Πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer προειδοποιεί: «Ολισθαίνουμε προς τις πύλες της ΚΟΛΑΣΕΩΣ» – vid

Το ΕΛ παρουσιάζει τους άκρως ανησυχητικούς ισχυρισμούς του.

Ο διάσημος ανοσολόγος και πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, Dr Mike Yeadon, που έχει αποκτήσει αρκετούς πολέμιους τον τελευταίο χρόνια λόγω της ρητορικής του για τα κορωνοεμβόλια.

Πολλές από τις απόψεις του για την πανδημία, παρά τον κρίσιμο ρόλο και τη θέση που είχε χαρακτηρίστηκαν «HOAX».

Ο ίδιος σε σχετικά πρόσφατη παρέμβασή του, αποκάλεσε την πανδημία του covid «1η πράξη ενός θεατρικού έργου με πολλές πράξεις», προειδοποιώντας για τα αποτελέσματα της ανθρωποκτόνου Ατζέντας 2030:

«Έτσι όταν ο ΟΗΕ, ο Bill Gates και ο Κλάους Σβαμπ σας λένε ότι έχουν ένα σχέδια του ΟΗΕ για το 2030 με στόχους βιώσιμης ανάπτυξης και όλους τους λένε:

“Δεν θα ταξιδεύετε. Δεν θα έχετε ιδιωτικό αυτοκίνητο. Δεν θα χρησιμοποιούμε την διεθνή ναυτιλία για τη μεταφορά αγαθών. Δεν θα υπάρχουν καθόλου πτήσεις πέραν των στρατιωτικών ή ίσως των πάμπλουτων ανθρώπων. Δεν θα κατέχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι. Πιθανότατα δεν θα ζείτε καν στα ίδια σας τα σπίτια. Θα χρησιμοποιείτε πολύ λιγότερη ενέργεια”.

Όταν σας τα λένε αυτά θα πρέπει να υποθέσετε ότι σοβαρολογούν! Και έτσι πιστεύω πως ο covid υπήρξε η 1η πράξη ενός θεατρικού έργου με πολλές πράξεις, το οποίο θα διαρκέσει 10 χρόνια και θα καταστρέψει τις φιλελεύθερες δημοκρατίες εντελώς»:

(φωτο:freepik)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί