Πρόεδρος Παγκόσμιας Τράπεζας: «Τόσο θα διαρκέσει η κρίση»!!! Ετοιμάζουν την Μεγάλη Επανεκκίνηση, vid

Παρουσιάζονται ως σωτήρες για να τους πιστέψει ο κόσμος…

O David Malpass, ο διεθνιστής Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, επιβεβαίωσε την κρίση που έρχεται, έτσι ώστε ο δυτικός κόσμος να οδηγηθεί στην Μεγάλη Επανεκκίνηση, η οποία θα αλλάξει τον τρόπο ζωής, όπως τον γνώριζαν οι πολίτες μέχρι σήμερα.

Δίνει δε ψεύτικη ελπίδα πως, αν γίνουν συγκεκριμένα πράγματα, σε δύο χρόνια η κατάσταση με τον πληθωρισμό, θα είναι καλύτερη (σ.σ. μάλλον, όπως την φαντάζονται οι διεθνιστές του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ) αλλά οι ελλείψεις τροφίμων και καλλιεργειών ενδέχεται να κρατήσουν πολλά χρόνια!

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι μια απότομη επιβράδυνση συμπεριλαμβανομένης ακόμη και της Κίνας, οπότε είδαμε την παγκόσμια ανάπτυξη να πέφτει στο μισό από τον Ιανουάριο, όσον αφορά την ανάπτυξη του ΑΕΠ, αλλά υπάρχουν επίσης ελλείψεις, υπάρχει πληθωρισμός

Δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ, είναι κι άλλες πλούσιες χώρες

Ο Covid προκάλεσε την βαθύτερη παγκόσμια (σ.σ. τεχνητή) ύφεση από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Τώρα η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας αυτής της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Η παγκόσμια ύφεση είναι αναπόφευκτη. Ειδικά σε ορισμένες χώρες!

Πολύς αγροτικός κόσμος κλείνει λόγω έλλειψης λιπασμάτων, και μετά αυτές οι ελλείψεις καλλιεργειών θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια (σ.σ. Άρα θα προσφερθεούν τρόφιμα εργαστηρίου από τις πολυεθνικές που είναι ήδη έτοιμα;;;).

Θα πάρει χρόνο για να κατέβει ο πληθωρισμός, αλλά και πάλι αυτό εξαρτάται από το ποιες είναι οι προβλέψεις σας για τις τιμές του πετρελαίου για τις τιμές του φυσικού αερίου για τα λιπάσματα.

Θα πάρει μήνες και μήνες και ίσως δύο χρόνια για να μειωθεί ο πληθωρισμός».

Δείτε το βίντεο:

photo pixabay

photo pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί