Υπάρχουν ολοένα και μεγαλύτερες ανησυχίες από τους διεθνιστές ότι τα σχεδόν 200 κράτη-μέλη ενδέχεται να μην καταλήξουν σε συμφωνία πριν από τις 27 Μαΐου, για κάτι που το ΕΛ έχει προειδοποιήσει πολλάκις μήνες πριν με εκτενή άρθρα του.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ρίχνει από τώρα το φταίξιμο για την ενδεχόμενη αποτυχία του σε έναν «χείμαρρο ψεύτικων ειδήσεων», που έχουν, σύμφωνα με τον ίδιο τον Διευθυντή του ΠΟΥ, ως στόχο την απόρριψη των σχεδίων για μια παγκόσμια συμφωνία ετοιμότητας για την «επόμενη πανδημία».
Λένε ότι τους πιέζει ο χρόνος (σ.σ. τρέχουν να προλάβουν κάποια προθεσμία;;;) αλλά και όσοι «διακινούν ψέματα και θεωρίες συνωμοσίας».
Ακολουθεί μέρος της έκκλησης του Τέντρος! Είναι φανερό πλέον πως έχουν αρχίσει και πιέζονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Παρατηρήστε τον τρόπο που μιλάει:
«Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να κάνουμε τον κόσμος ασφαλέστερο για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Τα κράτη-μέλη έχουν δεσμευτεί στην ιστορική αποστολή της έκδοσης μίας πανδημικής συμφωνίας και ενός πακέτου τροπολογιών προκειμένου να βελτιώσουμε τους διεθνείς υγειονομικούς κανονισμούς στην ολομέλεια του ΠΟΥ φέτος τον Μάιο.
Πρόκειται για ευκαιρία μίας ολόκληρης γενιάς την οποία δεν πρέπει να χάσουμε!! Μετά την εμπειρία της πανδημίας του covid-19 όλος ο κόσμος παρακολουθεί. Τα στοιχήματα είναι υψηλά και ο χρόνος λίγος. Αν η διεθνής κοινότητα χάσει αυτή την ευκαιρία θα είναι δύσκολο να πετύχουμε την ολοκληρωμένη μεταρρύθμιση που χρειαζόμαστε. Θα χάσουμε την ευκαιρία μας να γράψουμε ιστορία.
Αυτό το έργο δεν είναι εύκολο και λαμβάνει χώρα σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον. Το Ανεξάρτητο Συμβούλιο Παρακολούθησης και η Ομάδα Εργασίας πάνω στις τροπολογίες στους Διεθνείς Υγειονομικούς Οργανισμούς εργάζονται εν μέσω ενός χειμάρρου από fake news, ψεμάτων και θεωριών συνωμοσίας».
απεμπε-EPA-KEYSTONE photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία απαιτεί «μια Ρωσία πρόθυμη να συνεργαστεί», δηλώνει ο Καναδός πρωθυπουργός
- Πόλεμος: Πάνω από 1 εκατομμύριο σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα στην περιοχή του Κιέβου
- Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν εκ νέου τον κόμβο της Εγλυκάδας
- Πούτιν: Αν δεν θέλετε ειρήνη στην Ουκρανία τότε θα πετύχουμε τους στόχους μας δια της βίας, vid
- Απάντηση της Σ. Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ «που πανηγύριζε για την Mercosur»
- Κάλεσμα σε κοινή κάθοδο των αγροτών σε διαπραγματεύσεις, απευθύνουν 18 αγροτικά μπλόκα
- Το «παλαιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο» της Βρετανίας στολίστηκε για 115η συνεχόμενη χρονιά
- Ανασύρθηκαν με ελικόπτερο οι 4 ορειβάτες από τα Βαρδούσια
- Αγία Πετρούπολη: «Ντου» των ρωσικών αρχών σε «σέχτα» που προσευχόταν υπέρ του Ζελένσκι, vid
- Νέα μελέτη: Η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο άνοιας
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ









