Πολιτικές και κοινωνικές ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ εν όψει – Πολίτες στους δρόμους της Γερμανίας: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, vid

Απειλούν με ΧΑΟΣ την Ευρώπη για να εφαρμόσουν μέτρα Μεγάλης Επανεκκίνησης

Κορυφαίες βιομηχανίες στην Γερμανία βρίσκονται αντιμέτωπες με τον κίνδυνο κατάρρευσης, λόγω της μείωσης της ροής φυσικού αερίου της Ρωσίας, όπως προειδοποίησε σήμερα αξιωματούχος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Εργατικών Συνδικάτων (DGB) λίγο πριν ξεκινήσουν οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τον Καγκελάριο Όλαφ Σόλτς.

«Εξαιτίας των ελλείψεων σε φυσικό αέριο, ολόκληρες βιομηχανίες διατρέχουν κίνδυνο κατάρρευσης: η βιομηχανία αλουμινίου, γυαλιού και χημικών», ανέφερε η Γιασμίν Φαχίμι, επικεφαλής της Ομοσπονδίας, σε συνέντευξή της στη γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag. «Μία τέτοια κατάρρευση θα έχει μαζικές συνέπειες για ολόκληρη την οικονομία αλλά και τις θέσεις εργασίας στην Γερμανία».

Ο υπουργός Οικονομικών Ρόμπερτ Χάμπεκ προειδοποίηση για πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές στην Γερμανία, ενώ άλλες φωνές αναφέρουν πως, άπαξ και δεν παρθούν μέτρα (αυτό θυμίζει την προπαγάνδα με τον κορωνοϊό) η κρίση και το χάος θα εξαπλωθεί στην Ευρώπη και θα υπάρξουν αντιδικίες μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών!

Την ίδια ώρα πολίτες στο Βερολίνο βγήκαν στον δρόμο, ζητώντας να σταματήσουν οι μεταφορές όπλων στην Ουκρανία, κάτι που επιμηκύνει την κρίση.

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί