• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πολίτες θα αστυνομεύουν πολίτες!!! «Αν πρέπει, ας γίνει έτσι» – Τρομακτική δήλωση σε LIVE εκπομπή, vid

Πολίτες θα αστυνομεύουν πολίτες!!! «Αν πρέπει, ας γίνει έτσι» – Τρομακτική δήλωση σε LIVE εκπομπή, vid

Όλα συμβαίνουν ΤΩΡΑ!!!

Για το μοίρασμα των χώρων ψυχαγωγίας και διασκέδασης σε αμιγείς και σε μεικτούς χώρους μίλησε σε πρωινή εκπομπή ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος εξέφρασε την άποψη, ότι είναι πολύ καλό ότι ανοίγουν οι εσωτερικοί χώροι, οι οποίοι ήταν οι τελευταίοι που δεν είχαν ανοίξει στην εστίαση.

«Δεν έχουν ξεκαθαριστεί ορισμένα πράγματα, οπότε είναι σημαντικό να γίνουν διευκρινήσεις. Η κυβέρνηση πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε όπλο στη φαρέτρα της για να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί, αλλά για ακόμα μία φορά οι άνθρωποι της εστίασης πρέπει να αναλάβουν βαριές ευθύνες” τόνισε.

Σημείωσε πάντως, ότι θα χρειαστεί περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό, λόγω και των ελέγχων, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα θέματα που θα δημιουργηθούν από δυσαρεστημένους πελάτες, οι οποίοι όταν δυσαρεστούνται επηρεάζουν τον καταστηματάρχη και όχι την κυβέρνηση, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο σε αντίθεση με τον σεφ Λαζάρου, ο οποίος αρνήθηκε την αστυνόμευση των πολιτών, έδειξε έτοιμος, από την πλευρά του, αν υπάρξει σίγουρο αποτέλεσμα, να αναλάβει αυτόν τον ρόλο.

«Αν πρέπει οι εστιάτορες να γίνουν αστυνόμοι για να καταλάβει ο κόσμος ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούμε, ας γίνει έτσι», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο: