• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Ποιοι κρύβονται πίσω από την Γκρέτα: Η δήλωση που προκαλεί παγκόσμια αίσθηση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιοι κρύβονται πίσω από την Γκρέτα: Η δήλωση που προκαλεί παγκόσμια αίσθηση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Απλώνουν «χέρι» και σε ολόκληρα σχολεία...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Όπως διαβάσατε χθες στο el.gr (λεπτομέρειες ΕΔΩ), ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρθηκε στην Γκρέτα Τούνμμπεργκ, σχολιάζοντας πως δεν ενθουσιάστηκε καθόλου με την ομιλία της στα Ηνωμένα Έθνη.  

«Μπορεί να σας απογοητεύσω αλλά δεν μοιράζομαι τον κοινό ενθουσιασμό για την ομιλία της Γκρέτα Τούνμμπεργκ. Κανείς δεν έχει εξηγήσει στην Γκρέτα πως ο σύγχρονος κόσμος είναι περίπλοκος και διαφορετικός και πως οι άνθρωποι στην Αφρική και τις ασιατικές χώρες θέλουν να ζουν στο ίδιο επίπεδο πλούτου με εκείνους στη Σουηδία», τόνισε ο Ρώσος ηγέτης, αρνούμενος να αποδεχθεί την δήθεν οικολογική πολιτική που εμποδίζει την ανάπτυξη των λαών, μέσω της αξιοποίησης όσων προσφέρει ο πλανήτης.

Εκεί που πρέπει να σταθεί κάποιος είναι στο γεγονός πως ο Πούτιν είπε πως οι νέοι που θέλουν να ασχοληθούν με περιβαλλοντικά θέματα πρέπει να έχουν στήριξη, προσθέτοντας όμως:

«Όταν κάποιος χρησιμοποιεί παιδιά και εφήβους για προσωπικούς σκοπούς, τότε αυτό πρέπει να το καταδικάζουμε».

Ποιοι χρησιμοποιούν παιδιά και εφήβους για προσωπικούς σκοπούς;

Στο el.gr, διαβάζετε εδώ και καιρό πως με πρόσχημα το περιβάλλον, θέλουν να φέρουν στον πλανήτη, εκτός των περισσότερων πράσινων φόρων, και μία παγκόσμια κυβέρνηση, που θα δώσει «παγκόσμια λύση» (διαβάστε ΕΔΩ).

Ο Ρώσος ηγέτης λοιπόν μιλά ευθέως, κάνοντας λόγο για αυτούς που βρίσκονται πίσω από την Γκρέτα και δεν είναι άλλοι από τους αριστερόστροφους διεθνιστές της Νέας Τάξης.

Σε σχολείο μάλιστα της ανατολικής Σουηδίας, στο Västangård του Umeå, η διεύθυνση αναγκάζει τους μαθητές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ρωσικού RT, να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις για το… «κλίμα», κατά τις σχολικές ώρες.

Όχι αυθόρμητα λοιπόν, όπως πολλοί ισχυρίζονται.

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ, το σχολείο είπε πως οι μαθητές πρέπει να λάβουν μέρος στις διαδηλώσεις, ασχέτως επιθυμίας.

Η απόφαση σχολιάστηκε από Σουηδούς στο Twitter, ως «αντιδημοκρατική» και «απολυταρχική», καθώς αναγκάζουν παιδιά να συμμετέχουν σε μία εκδήλωση, ακόμα και δεν θέλουν.

Ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής, Anders Ågren, είπε στους γονείς, μέσω Tweeter, πως το σχολείο πήρε αυτή την απόφαση, έπειτα από αίτημα της Γκρέτα.

Επομένως, σύμφωνα με τον Βλ. Πούτιν, αυτοί που κρύβονται πίσω από την Γκρέτα, ασκούν πίεση σε μαθητές, μέσω εκείνης, προκειμένου να βγουν στους δρόμους για το… «περιβάλλον».

Τα σχόλια δικά σας…

ΠΗΓΗ: RT

ΦΩΤΟ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...