• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ποιοι κερδίζουν συνεχώς έδαφος στον πλανήτη – H αποκάλυψη του el.gr για τα «γεγονότα» που έχουν «προφητευθεί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιοι κερδίζουν συνεχώς έδαφος στον πλανήτη – H αποκάλυψη του el.gr για τα «γεγονότα» που έχουν «προφητευθεί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λιακόπουλος είχε προειδοποιήσει - Διαδώστε για να γνωρίζουν όλοι

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Μετά τα μικροτσίπ το el.gr αποκάλυψε και την στιγμή, κατά την οποία ξεκίνησε η καμπάνια προώθησης του κρέατος εργαστηρίου σε όλον τον πλανήτη.

Η αποκάλυψη μάλιστα έγινε θέμα σε δελτία ειδήσεων των ελληνικών ΜΜΕ (διαβάστε ΕΔΩ).

Τώρα μαθαίνουμε πως στην Beyond Meat, εταιρεία χορτοφαγικών υποκατάστατων του κρέατος, αγόρασαν μετοχές ο ιδρυτής της Microsoft Bill Gates, ο ηθοποιός Leonardo DiCaprio και η αμερικανική εταιρεία παραγωγής κρέατος Tyson Foods έχουν ήδη επενδύσει σε μετοχές.

Η αξία της εταιρείας έχει αυξηθεί πολύ γρήγορα στην κεφαλαιαγορά κατά τους πρώτους μήνες του 2019. Από την IPO στις αρχές του Μαΐου, η αξία των μετοχών της έχει αυξηθεί κατά 228% και κυμάνθηκε περίπου στα 150 Αμερικάνικα Δολάρια ανά μετοχή τον Αύγουστο.

 Με άλλα λόγια η εταιρεία κερδίζει συνεχώς έδαφος, προκειμένου να επικρατήσει τελικά και το κρέας εργαστηρίου να εξαπλωθεί παντού, αντικαθιστώντας το παραδοσιακό.

Σε αυτή την κατεύθυνση, στην Ευρώπη προτάθηκε, μέσω της Γερμανίας, η αύξηση της φορολόγησης στο κρέας, για να γίνει, υποτίθεται, πιο βιώσιμη η κτηνοτροφία, την ώρα που η υπερφορολόγηση θα την διαλύσει.

Πάντα φυσικά για το «καλό του π[εριβάλλοντος», το οποίο έχει μπει ως «μανδύας» στα υποχθόνια σχέδια για τον πλανήτη, όπως και οι πλέον αδαείς έχουν αντιληφθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle, κάθε Γερμανός καταναλώνει κατά μέσον όρο περίπου 60 κιλά κρέας τον χρόνο, ενώ το Γερμανικό Ίδρυμα Διατροφής συμβουλεύει να μην καταναλώνονται ετησίως περισσότερα από 31 κιλά κρέας ανά άτομο.

Οι υποτιθέμενες δε, φιλοζωικές οργανώσεις τονίζουν, επίσης, πως οι χαμηλές τιμές ευνοούν την υπέρμετρη κατανάλωση.

Ουσιαστικά συζητείται να μην εξαιρεθεί μόνον το κρέας αλλά και προϊόντα όπως γάλα και αυγά από το καθεστώς του μειωμένου συντελεστή 7% και να υπαχθούν στον κανονικό ΦΠΑ που φθάνει το 19%.

Τι άλλο μας περιμένει; Όλα αυτά είχαν «προφητευθεί» ή μάλλον προβλεφθεί και όπως καταλαβαίνετε ζούμε πια στον πυρήνα των γεγονότων…

ΦΩΤΟ pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •