• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!! Υποβάλλουν σε τεστ 5 εκατομμύρια Κινέζους μετά από μόλις 1 κρούσμα κορωνοϊού!

ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!! Υποβάλλουν σε τεστ 5 εκατομμύρια Κινέζους μετά από μόλις 1 κρούσμα κορωνοϊού!

Και μιλάνε πάντα για την αχανή Κίνα του σχεδόν 1,5δισ. πληθυσμού!!

Σε μαζικές διαγνωστικές εξετάσεις για τον νέο κορωνοϊό υποβάλλονται οι κάτοικοι μιας ολόκληρης πόλης στην Κίνα μετά από ένα μόλις θετικό κρούσμα!

Αν και η 17χρονη εργαζόμενη σε βιοτεχνία ενδυμάτων της πόλης Κασγκάρ είναι ασυμπτωματική, το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε θετικό το Σάββατο κι οι Αρχές αποφάσισαν να υποβληθούν σε εξετάσεις και τα 4,75 εκατ. των κατοίκων της πόλης αυτής στη βορειοδυτική επαρχία Σιντζιάνγκ με αποτέλεσμα να εντοπιστούν άλλα 137 νέα κρούσματα, όλα τους ασυμπτωματικά.


Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη πώς μολύνθηκε η έφηβη από τον κορωνοϊό, αλλά όλοι οι υπόλοιποι 831 εργαζόμενοι στη βιοτεχνία διαγνώστηκαν αρνητική. Σύμφωνα με τις κινεζικές Αρχές όλα τα νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν την Κυριακή στην Κασγκάρ συνδέονται μ’ ένα άλλο εργοστάσιο, όπως ανέφερε η South Morning Post.

Mέχρι χθες το απόγευμα είχαν κάνει εξετάσεις πάνω από 2,84 εκατ. κάτοικοι της πόλης και τα υπόλοιπα τεστ αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι αύριο Τρίτη. Στο μεταξύ τα σχολεία στην πόλη παραμένουν κλειστά κι οι κάτοικοι δεν επιτρέπεται να φύγουν, εκτός και αν έχουν μαζί τους ένα αρνητικό αποτέλεσμα από διαγνωστικό τεστ.

(iefimerida – φωτο:eurokinissi)