Παραγκωνίζεται ο ανθρώπινος παράγοντας! Μετά τα ΕΛΤΑ συμβαίνει ΚΑΙ σε ελληνικά νοσοκομεία – Δεν είναι πλέον “θεωρία συνωμοσίας” – ΒΙΝΤΕΟ

Κάποτε αυτά έμοιαζαν απίστευτα, σήμερα τα ζούμε.

Την…«πρόσληψη» ενός Αυτοματοποιημένου Ρομποτικού Συστήματος Διαχείρισης Φαρμάκων ανακοίνωσε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Το ρομπότ, που ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον ανθρώπινο παράγοντα, θα επωμιστεί το μεγάλο βάρος της ταξινόμησης, τακτοποίησης και εύρεσης φαρμάκων, για τους εξυπηρετούμενους ασθενείς.

Στον εν λόγω νοσοκομείο μιλάνε για “τεράστια εξοικονόμηση”, ωστόσο αντιλαμβάνεται κανείς πως αυτή τη δουλειά θα μπορούσε άνετα να την κάνει ένας ή και παραπάνω εργαζόμενοι.

«Είναι ένα καινοτόμο σύστημα το οποίο για πρώτη φορά εγκαθίσταται σε δημόσιο νοσοκομείο στην Ελλάδα. Αναβαθμίζει την ποιότητα της φαρμακευτικής περίθαλψης και απελευθερώνει οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους», δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γεώργιος Μπέας.

Δείτε πως λειτουργεί:

Πρόκειται για την 2η “επαναστατική” -όπως την χαρακτηρίζουν- ρομποτική επένδυση που συντελείται στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

Η προηγούμενη αφορά τα ΕΛΤΑ που θέλησαν να ακολουθήσουν τον δρόμο της…Amazon, αντικαθιστώντας το 80% της ανθρώπινης εργασίας στον τομέα της διαλογής.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί