Σταματήστε τα σπαστικά μηνύματα από τα περιπολικά-vid

Όσο φορές και να το βλέπεις, δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις…

Ουρές έξω από καταστήματα, πλήθος κόσμου και έντονη αστυνομική παρουσία!!! Ενώ πάντα ακούς μία σπαστική φωνή να λέει: KΡΑΤΑΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ, ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ….. Περιμένουμε να ακούσουμε σε λίγο WE ARE THE BORG, ή WE ARE THE DALEKS, RESISTANCE IS FUTILE. Έχουμε ξεφύγει. Εμείς δεν θέλουμε να πάμε αγορά, για να μην ακούμε αυτή την σπαστική φωνή που επιβάλει κάτι, οτιδήποτε και αν είναι αυτό το κάτι.

Αυτή είναι η εικόνα που διαμορφώνεται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στην οδό Ερμού, όπου οι καταναλωτές έσπευσαν να κάνουν τις αγορές τους τώρα που άνοιξε η αγορά και μπορούν να μπουν στα μαγαζιά και να δοκιμάσουν ρούχα και παπούτσια.

Φυσικά, οι περισσότεροι καταναλωτές φορούν μάσκες και κρατούν αποστάσεις ασφαλείας ακόμη και όσο περιμένουν στην ουρά. Απολύτως υπάκουοι

Από αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας ακούγεται συνεχώς μήνυμα που προτρέπει τους πολίτες να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις.

Παρόμοια εικόνα και στην Θεσσαλονίκη, με εκατοντάδες πολίτες να δημιουργούν τεράστιες ουρές, στην κεντρική αγορά της πόλης.

Το τσουχτερό κρύο φαίνεται να μην «λυγίζει» τους Θεσσαλονικείς από το να βγουν στο κέντρο της πόλης για τις αγορές τους, με την Αστυνομία να επιτηρεί συνεχώς τις ουρές κάνοντας παρατηρήσεις.

Παλιά τα βλέπαμε μόνο σε ταινίες, πλέον τα ζούμε καθημερινά!