«Παγώστε» με τα ΒΙΝΤΕΟ!!! Πως φαρμακοποιoί ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στην «χούντα»! Καταγγελία «ΒΟΜΒΑ»

Αποκαλύψεις «ΦΩΤΙΑ» για το φάρμακο που λένε πως δεν βοηθά στον COVID, προωθώντας μόνο τα εμβόλια...

Τα μέσα ενημέρωσης αλλά και οι πολιτικοί (και στην Ελλάδα) καταδικάζουν την χρήση της ιβερμεκτίνης για τον κορωνοϊό, παρά το γεγονός πως στην Ινδία, πολιτεία δήλωσε ότι είναι επίσημα απαλλαγμένη από τον COVID μετά την προώθηση της ευρείας χρήσης του εν λόγω φαρμάκου.

Επιστήμονες της Δύσης -όσους έχουν επιλέξει τα Κράτη για την προώθηση των εμβολίων- καταδικάζουν εξίσου την ρήση της.

Ωστόσο, κανείς δεν γνώριζε πως υπάρχουν φαρμακοποιοί, οι οποίοι αρνούνται ακόμα και να την δώσουν, μολονότι είναι συνταγοφραφημένη από γιατρό, ενώ δημοσιογράφοι στο Εξωτερικό καταγγέλλουν πως βουλευτές την έχουν πάρει και απλά δεν το διαφημίζουν.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας στο Σαν Αντόνιο του Τέξας τράβηξε βίντεο, καθώς υπάλληλοι ενός φαρμακείου Walgreens αρνούνταν να του πουλήσουν ιβερμεκτίνη παρά το γεγονός ότι είχε συνταγή γιατρού για το φάρμακο.

Δείτε:

Σε άλλο βίντεο, ο Αμερικανός παρουσιαστής podcast, Joe Rogan, που νωρίτερα είχε κατηγορήσει την Google ότι συγκαλύπτει πληροφορίες για θανάτους που σχετίζονται με εμβόλια, καταγγέλλει πως 200 μέλη του Κογκρέσου έλαβαν θεραπευτική αγωγή με ιβερμεκτίνη!

Σημειώνεται πως ο Joe Rogan δεν είναι κάποιος γραφικός Podcaster αλλά έχει πάρει συνεντεύξεις ακόμα και από τον Elon Musk.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί