Όσα ΔΕΝ ΕΙΠΩΝΟΝΤΑΙ στην Ελληνική Βουλή!!! Το φέρνουν για όλους τους πολίτες – «ΚΡΟΤΟΣ» με το ΒΙΝΤΕΟ

Ούτε ένα μέλος του Κοινοβουλίου λέει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό!!! Δείτε τι καταγγέλλει αυστριακός βουλευτής!

Ο ηγέτης του Αυστριακού Κόμματος Ελευθερίας (Freiheitliche Partei Österreichs, FPÖ) Herbert Kickl εκφώνησε μια παθιασμένη ομιλία στο βήμα του Κοινοβουλίου στις 20 Ιανουαρίου καταδικάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να κινηθεί ανοιχτά προς τον κομμουνισμό και ένα «κινεζικό κοινωνικό μοντέλο», το οποίο φέρνουν για όλους τους πολίτες!

Η ομιλία θα μπορούσε κάλλιστα να αφορά και την Ελλάδα, καθώς, ενώ οι χώρες ανοίγουν, εδώ οι εκβιασμοί συνεχίζονται, όπως και στην Αυστρία!

«Με αυτόν τον εμβολιασμό, κυρίες και κύριοι, προετοιμάζεται ο δρόμος για τον ολοκληρωτισμό στην Αυστρία. Δεν είναι τίποτα άλλο από την εισαγωγή του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ», λέει ο βουλευτής και συνεχίζει:

«Είναι μια σκληρή ειρωνεία της ιστορίας ότι για να καταπολεμήσουμε έναν κινεζικό ιό, εισάγουμε το κινεζικό κοινωνικό μοντέλο στην Αυστρία, το οποίο χαρακτηρίζεται από πολλά πράγματα, αλλά όχι από ελευθερία.

Ολοκληρωτισμός: αυτό που θέλει το άτομο δεν μετράει πλέον, μετράει μόνο αυτό που είναι καλό για τις μάζες και αυτό που είναι καλό για τις μάζες θα υπαγορευτεί στο μέλλον από ειδικούς.

Όποιος δεν συμμορφωθεί θα διωχθεί σαν εγκληματίας. Κυρίες και κύριοι, αυτό είναι ένα άνοιγμα πόρτας στην αυθαιρεσία!

Ενώ όλοι οι άλλοι καταργούν τα μέτρα, θέλετε να οδηγήσετε όλους από την ηλικία των 18 έως τη προγιαγιά να κάνουν το εμβόλιο. Αυτό είναι πραγματικά ένα κομμάτι παραφροσύνης».

Αξίζει να δείτε ολόκληρη την ομιλία:

ΦΩΤΟ EUROKINISSI/metropole. at

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί