Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο με πρωταγωνιστές δύο Τσέχους αστυνομικούς οι οποίοι συνέλαβαν με επεισοδιακό τρόπο έναν άνδρα στην πόλη Uherské Hradiště της Τσεχίας.
Όλα άρχισαν όταν ο 40χρονος πατέρας βγήκε για να πάρει το τρίχρονο παιδί του από παιδική χαρά της περιοχής.
Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο χρήστης που δημοσίευσε το παρακάτω εξοργιστικό βίντεο στο Facebook:
Ποιο ήταν το «έγκλημα» του πατέρα; Ότι δεν έβαλε μάσκα!!!
Αυτός ήταν και ο λόγος που οι δύο αστυνομικοί του χίμηξαν στην κυριολεξία περνώντας του τις χειροπέδες ενώ πιο δίπλα ο μικρός του γιος κλαίει με λυγμούς!
Σύμφωνα με το Russia Today, αν και τις τελευταίες ώρες τα βίντεο έχει προκαλέσει την γενική κατακραυγή στην Τσεχία, εντούτοις ο τοπικός άρχοντας υπερασπίστηκε τις απαράδεκτες ενέργειες των αστυνομικών!
Ο Δήμαρχος της πόλης, Stanislav Blaha, σημείωσε τα εξής:
«Όταν το βίντεο στάλθηκε σε μένα χθες το βράδυ, σοκαρίστηκα. Η κραυγή ενός παιδιού, οι πράξεις των αστυνομικών, ο άντρας στο έδαφος. Αλλά το βίντεο δεν καταγράφει ολόκληρη την ιστορία όπως συνέβη.
Οι αστυνομικοί είδαν έναν άνδρα χωρίς μάσκα. Του ζήτησαν να τη φορέσει. Ήταν στο δρόμο και, παρόλο που στο βίντεο φαίνεται άδειος, δεν ήταν μόνος του… Ο άντρας αρνήθηκε».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σ. Παπασταύρου – Σ. Αραβία: «Τα ορυκτά είναι το αθέατο θεμέλιο της τεχνητής νοημοσύνης και της ενεργειακής μετάβασης»
- Οι ΗΠΑ προχωρούν τα σχέδιά τους για τη δημιουργία διαμετακομιστικού διαδρόμου που θα διασχίζει την Αρμενία
- Μεγάλη μείωση του αριθμού των Συνταγματαρχών κατά τις πρόσφατες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις
- Κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα στα διόδια Μαλγάρων – Κλειστός ο κόμβος Τρίγλιας στη Χαλκιδική – Ανοιχτά τα τελωνεία
- Σύσταση για αποχώρηση από την αμερικανική αεροπορική βάση στο Κατάρ; Τι φέρεται να ειπώθηκε
- Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων στην Εύβοια: Άγρια επίθεση από ομάδα τριών ατόμων σε 16χρονο στην Ερέτρια
- Piandaemonium: Μια μοναδική εμπειρία με 12 πιανίστες και 6 πιάνα μαζί στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
- Αλ. Σδούκου: Στον διάλογο ήρθαν κανονικοί άνθρωποι από όλα τα μπλόκα που θέλουν λύσεις
- Με αφορμή τις κινήσεις Τραμπ προτείνονται κοσμογονικές αλλαγές – Ακόμα μια περιοχή στο επίκεντρο
- Η Μισέλ Γουίλιαμς με τους Κίλιαν Μέρφι και Ντάνιελ Κρεγκ θα πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία









