«Οι πολίτες ΧΑΝΟΥΝ το ενδιαφέρον τους για όσα συμβαίνουν»! ΕΤΟΙΜΗ η παγκόσμια ΧΟΥΝΤΑ να δώσει την «λύση», vid

Προχωράει το πράγμα: Κουράζουν τους λαούς…

Οι πολίτες της Δύσης αρχίζουν και χάνουν το ενδιαφέρον τους για τα κοινά και το χειρότερο για τους πολιτικούς είναι πως στρέφονται εναντίον τους με άγριες διαθέσεις!

Σύμφωνα με τον Βρετανό δημοσιογράφο, Paul Watson:

«Οι Δυτικοί εμφανίζονται να χάνουν το ενδιαφέρον τους για τα τρέχοντα πράγματα. Οι τιμές ντίζελ και της βενζίνης συνεχίζουν να εκτοξεύονται καθώς η κρίση κόστους ζωής εντείνεται.

Έχω παρατηρήσει ότι ορισμένες από τις σημαίες της Ουκρανίας αρχίζουν να κατεβαίνουν, παρά το ότι τα μέσα ενημέρωσης και οι κύριοι ομιλητές του παρακράτους ισχυρίζονται αμφίβολα επί μήνες ότι η Ρωσία ηττήθηκε από την Ουκρανία.

Φαίνεται όμως ότι η πραγματικότητα διαμορφώνεται. Η Washington Post ανέφερε πώς οι αναλυτές και οι νομοθέτες των ΗΠΑ, προβληματίζονται για το εάν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν απεικονίσει την κρίση με  υπερβολικά ρόδινους όρους, και αναγνωρίζουν ότι οι Ρωσικές δυνάμεις σταδιακά κερδίζουν περισσότερο έδαφος στην ανατολική Ουκρανία.

Ο sir Richard Barrons, πρώην αρχηγός της Διοίκησης των Βρετανικών Δυνάμεων, είπε στο Sky News ότι η Ρωσία βασικά κερδίζει τώρα.

Ο κόσμος της Δύσης που τον περασμένο Μάρτιο, χάρη στα μέσα Ενημέρωσης ζητωκραύγαζε, και ήταν αρκετά ενθουσιώδης για τα “τρέχοντα πράγματα”, τώρα φαίνεται να ανησυχεί περισσότερο για την επιδείνωση της κρίσης κόστους διαβίωσης.

Η Γερμανική τηλεόραση αρχίζει να παραδέχεται το αυτονόητο.

Μια νέα δημοσκόπηση διαπιστώνει ότι 20 εκατομμύρια Γερμανοί απειλούνται με ενεργειακή φτώχεια, και ο μισός πληθυσμός φοβάται ότι δεν θα μπορεί να θερμάνει σωστά τα σπίτια του τον ερχόμενο χειμώνα. Στις ΗΠΑ, η στήριξη της θέσης του Μπάιντεν  έχει πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο που έχει ποτέ καταγραφεί και μόλις ένα ασήμαντο (ποσοστό) 11% Αμερικανών πιστεύει στο αφήγημα του Λευκού Οίκου, ότι ο Πούτιν ευθύνεται αποκλειστικά για τον πληθωρισμό και τις υψηλές τιμές του φυσικού αερίου.

Φαίνεται ότι το καθεστώς πρέπει να βρει σύντομα νέο αφήγημα για να παραπλανήσει τον κόσμο».

Ειδάλλως…

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί