Οι Ηνωμένες Πολιτείες, απομακρύνονται όλο και περισσότερο από την Νέα Τάξη

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής χάνουν την επιρροή τους στη διεθνή σκηνή, εκτίμησε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σε συνέντευξη που παραχώρησε και δημοσιεύτηκε σήμερα.

«Πιστεύω ότι η ήπια ισχύς των ΗΠΑ…μειώνεται την παρούσα στιγμή», δήλωσε ο ΓΓ του ΟΗΕ στο The Atlantic.

Σχόλιο: Τι εννοεί ο κύριος που προωθεί τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης, όταν λέει ότι οι ΗΠΑ, δεν ασκούν μεγάλη επιρροή; Προφανώς εννοεί ότι οι ΗΠΑ του Τραμπ, ακολουθούν μια εθνική πολιτική, η οποία έρχεται σε σύγκρουση με την πολιτική της Παγκοσμιοποίησης ή της Νέας Τάξης αν θέλετε.

Τι είπε στην συνέχεια ο Γκουτέρες: Αυτό, όπως υποστήριξε, είναι επικίνδυνο, καθώς δεν «υπάρχει τρόπος να επιλυθούν τα περισσότερα από τα προβλήματα του κόσμου χωρίς» τις ΗΠΑ.

Σχόλιο: Προβλήματα εννοεί, την…κλιματική αλλαγή, το ότι δεν εμβολιάζονται αρκετοί άνθρωποι, το ότι δεν καταργήθηκαν τα Έθνη κλπ. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση του Τραμπ δεν πρόκειται να λύσει αυτά τα…προβλήματα, αφήνει όμως ένα παραθυράκι συνεργασίας ο Γκουτέρες, ο οποίος περιμένει την…αποπομπή του Τραμπ.

Αναφέρθηκε και στην κλιματική αλλαγή

Πιστός υπέρμαχος της συμφωνίας του Παρισιού για το κλίμα, ο Γκουτέρες χαρακτήρισε την κλιματική αλλαγή «τη μεγαλύτερη πρόκληση της εποχής μας» και τόνισε ότι θα ασκήσει πιέσεις στους παγκόσμιους ηγέτες για το ζήτημα αυτό στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, που θα ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου.

Σχόλιο: Οι φίλοι της Παγκοσμιοποίησης, τα τελευταία χρόνια έχουν μαζέψει πολλούς πράσινους φόρους. Ο Τραμπ εγκατέλειψε την πράσινη συμφωνία του Παρισιού, με αποτέλεσμα να μπει στο στόχαστρο της Νέας Τάξης. Έτσι λοιπόν, ενώ ο Γκουτέρες δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον Τραμπ, στην ουσία ήρθε σε αντίθεση με την πολιτική που ακολουθεί (ο Τραμπ).

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...