• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Οι ανεμβολίαστοι όμως ταξιδεύουν ακόμα»! Θα το δούμε στο μέλλον – «Υπερβόμβα» στον «αέρα», vid

«Οι ανεμβολίαστοι όμως ταξιδεύουν ακόμα»! Θα το δούμε στο μέλλον – «Υπερβόμβα» στον «αέρα», vid

Όλα ανοιχτά... Ακόμα πιο δύσκολη η συνέχεια...

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα περισσότερων περιορισμών, πέραν της ταλαιπωρίας, για όσους δεν κάνουν το εμβόλιο, έπειτα από «παράπονο» του δημοσιογράφου ότι, στην παρούσα φάση, και οι ανεμβολίαστοι ταξιδεύουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός αναφερόμενος στα προνόμια των εμβολιασμένων δήλωσε:

«Εκ των πραγμάτων οι πλήρως εμβολιασθέντες έχουν κάποιες περισσότερες δυνατότητες, για παράδειγμα, αυτός που θέλει να ταξιδέψει σε νησιά και έχει εμβολιαστεί, απλά μπαίνει στο gov και εκτυπώνει την βεβαίωση. Αυτός που δεν έχει εμβολιαστεί, επειδή ίσως δεν θέλει, πρέπει να κάνει τεστ και μετά να ζητήσει το τεστ να καταχωρηθεί στην πλατφόρμα και να εκτυπώσει την βεβαίωση».

Τότε ο δημοσιογράφος, δήλωσε με απογοήτευση πως αυτό δεν είναι κάτι το τρομερό, καθώς και οι ανεμβολίαστοι θα ταξιδεύουν:

«Αυτό ίσως να μην είναι δύσκολο και χρονοβόρο. Και οι ανεμβολίαστοι θα ταξιδέψουν. Αυτό λέω».

Τότε ο κ. Γεωργαντάς απάντησε και εδώ βρίσκεται ενδεχομένως το «ζουμί»:

«Κοιτάξτε και οι δύο (εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι) μπορούν, αυτή την στιγμή, τα ίδια πράγματα. Το θέμα είναι πως κάποιοι ταλαιπωρούνται περισσότερο κάποιοι λιγότερο.  Αυτοί που έχουν εμβολιαστεί, είναι εκείνοι που ταλαιπωρούνται λιγότερο.

Όταν ανοίξουν οι εμβολιασμοί για όλες τις ηλικίες, τότε θα δημιουργηθεί και το πλαίσιο, επάνω στο οποίο μπορούμε να μιλάμε για αυτό που περιγράφετε. Είναι λίγο πρόωρο να ανοίξουμε αυτή την συζήτηση».

Δείτε το βίντεο: