Ο Πούτιν ζητά εδώ και τώρα κάτι που στη Δύση ούτε να ακούν δεν θέλουν!! vid

Δεν υπάρχουν μόνο εκείνες οι ελίτ που αγωνίζονται για τη δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Για τη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν και την νοοτροπία -που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από εκείνη της Δύσης- που προωθεί στη χώρα του, είναι επιτακτική ανάγκη η αύξηση του πληθυσμού!

Για αυτό και συχνά πυκνά ο Ρώσος ηγέτης αναφέρεται στο ζήτημα της υπογεννητικότητας, καλώντας τους Ρώσους να κάνουν μεγάλες οικογένειες.

«Μια οικογένεια με τρία ή περισσότερα παιδιά θα πρέπει να γίνει ο κανόνας στη Ρωσία», είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια τηλεδιάσκεψη με οικογένειες στις οποίες έχει απονεμηθεί το Τάγμα της Γονικής Δόξας.«Μια οικογένεια με τρία ή περισσότερα παιδιά πρέπει, φυσικά, να γίνει ο κανόνας, ένας φυσικός τρόπος ζωής. Και κινούμαστε ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση», είπε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των πολύτεκνων οικογενειών στη Ρωσία έχει αυξηθεί κατά περίπου 26%:

«Τώρα υπάρχουν ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια πολύτεκνες οικογένειες».

Και συνέχισε:

«Την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού, παραδοσιακά τιμούμε τις πολύτεκνες οικογένειες. Οικογένειες σαν τη δική σας είναι το καμάρι της χώρας μας… Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε όλες τις προϋποθέσεις ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να γεννηθούν σε ρωσικές οικογένειες. Αυτό, τονίζω, είναι το θεμελιώδες καθήκον της κρατικής μας πολιτικής, δουλειά για το μέλλον, για χάρη του μέλλοντος».

Όμως δεν φάνηκε ικανοποιημένος, προαναγγέλοντας μάλιστα νέα δέσμη μέτρων (κινήτρων) για να κάνουν οι Ρώσοι περισσότερα παιδιά.

«Εάν θέλουμε να επιβιώσουμε ως εθνική ομάδα, κάθε οικογένεια πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο παιδιά», ήταν η αμέσως προηγούμενη εντολή Πούτιν σχετικά με το ζήτημα της υπογεννητικότητας τον περασμένο χειμώνα.

απεμπε-EPA-Sputnik pool photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί