Ο πιο νεοταξίτης πρωθυπουργός από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους

Μετά την επανάσταση του ΄21, οι πολιτικάντηδες υπάκουαν πάντοτε στις προσταγές των ξένων και ντόπιων κέντρων εξουσίας, αλλά το ρεκόρ υποταγής, το δικαιούνται εκείνος που έκανε τις περισσότερες ανατροπές στη ζωή των Ελλήνων στο μικρότερο χρονικό διάστημα. Αυτό το άπιαστο ρεκόρ, κατέχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μπροστά του ωχριούν μεγάλα ονόματα του κομμουνισμού και της […]

Μετά την επανάσταση του ΄21, οι πολιτικάντηδες υπάκουαν πάντοτε στις προσταγές των ξένων και ντόπιων κέντρων εξουσίας, αλλά το ρεκόρ υποταγής, το δικαιούνται εκείνος που έκανε τις περισσότερες ανατροπές στη ζωή των Ελλήνων στο μικρότερο χρονικό διάστημα.

Αυτό το άπιαστο ρεκόρ, κατέχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μπροστά του ωχριούν μεγάλα ονόματα του κομμουνισμού και της αθεΐας, όπως ο Στάλιν, ο Μάο τσε Τουνγκ, ακόμη και ο ίδιος ο Λένιν.

Μέσα σε μερικούς μήνες και υπό την ανοχή όλων των βουλευτών και των στελεχών του κόμματός του:

1΄Έκλεισε και άδειασε από κόσμο τις εκκλησίες

2. Κατήργησε τον επιτάφιο

3. Κατήργησε την Ανάσταση

4. Κατήργησε τις παρελάσεις

6. Απαγόρευσε την κυκλοφορία το βράδυ

7. Έκλεισε τα ξενυχτάδικα

8. Επιβάλλει πρόστιμα για ότι του καπνίσει

9. Μπουκάρει η αστυνομία όπου θέλει, ό,τι ώρα θέλει

10. Από 2021 σας παίρνει και τα σπίτια.

11. Έκλεισε όλα τα μαγαζιά (παλιό αριστερό όνειρο)

12. Κατέστρεψε όλες τις επιχειρήσεις (ακραίο αριστερό όνειρο)

13. Έκλεισε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή (τους χάϊδευε ο Τσίπρας)

14. Επέβαλε λογοκρισία σε όλα τα sites

15. Ελέγχει απόλυτα όλα τα κανάλια (ούτε να το ονειρευτούν δεν μπορούσαν οι αριστεροί) που σαν μόνη αποστολή φαίνονται να έχουν την προώθηση των εμβολιασμών

16. Πήρε τους λαθρομετανάστες από τα νησιά και τους πήγε σε ξενοδοχεία στην ενδοχώρα.

17. Μετά το σώου της δήθεν μάχης του Έβρου, άνοιξε τα σύνορα και αμέτρητοι λαθροεισβολείς (μαζί με Τούρκους κομμάντος και Τζιχαντιστές) μπαίνουν ανενόχλητοι στην Ελλάδα και κατοικούν σε όλα τα άδεια σπίτια που νοικιάζονται από ΜΚΟ, γι αυτό και είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις σπίτι να νοικιάσεις.

18. Έκανε ιεράρχες να προωθούν στο εκκλησιαστικό ποίμνιο τα εμβόλια

19. Έκανε την εκκλησία να δέχεται μόνο εμβολιασμένους.

20 Χώρισε τους Έλληνες στην Αρία φυλή των μπολιασμένων και στους “βδελυρούς” ανεμβολίαστους.

21. Έκανε τους εμβολιασμούς υποχρεωτικούς με την απειλή της απώλειας της εργασίας σήμερα και ίσως όπως πάει της ελευθερίας αύριο

22. Πέρασε τον νόμο Τσιάρα για την συνεπιμέλεια, τα αποτελέσματα του οποίου, δεν είδαμε δυστυχώς ακόμη και ο οποίος θα κάνει τη ζωή μπαμπάδων, μητέρων και παιδιών μαρτύριο.

23. Πέρασε το νόμο του Χατζηδάκη για τα εργασιακά που θα κλείσει αμέτρητες επιχειρήσεις, ενώ θα μετατρέψει τους εργαζόμενους σε όσες μείνουν ανοικτές, σε ψηφιακά ρομποτάκια μέσω της ψηφιακής κάρτας εργασίας.

24. Ψηφιοποίησε αντί να καταργήσει τον ακροαριστερό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ για την Αλληλέγγυα οικονομία που έχει σαν σκοπό την αποανάπτυξη (αντί για την ανάπτυξη την οποία ψευδώς υποσχόταν).

25. Πρώτος σε παγκόσμια κλίμακα, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν καταϊδρωμένοι, θέσπισε το πιστοποιητικό FREEDOM PASS των εμβολιασμένων, χωρίζοντας την Αρία φυλή των υγειονομικών βομβών (μπολιασμένοι) από τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Έπεται συνέχεια. Υπάρχει κάποιος νεοδημοκράτης η φωνή του οποίου δεν ακούστηκε ως τώρα, να τον σταματήσει;;; (γιατί από τους υπόλοιπους των άλλων κομμάτων δεν είδαμε αντίδραση)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί