Ο μεγάλος φόβος του Κλάους Σβαμπ, vid

Και το επείγον κάλεσμά του στα κράτη...

Ο Klaus Schwab, ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, εξέφρασε πρόσφατα τις ανησυχίες του σχετικά με μια παγκόσμια στροφή προς τον εθνικισμό (Παλαιά Τάξη Πραγμάτων) και τον ατομικισμό.

Κατά τον ίδιο, αυτή η τάση προς εγωκεντρική συμπεριφορά, τόσο σε εθνικό όσο και σε ατομικό μέτωπο, μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο κατακερματισμό και μειωμένη συνεργασία μεταξύ χωρών και ατόμων.


Σύμφωνα με τον κορυφαίο διεθνιστή, αυτή η ανησυχητική τάση θα μπορούσε να επιδεινώσει τις υπάρχουσες παγκόσμιες προκλήσεις.

Κι όταν αυτοί (οι εκπρόσωποι της Νέας Τάξης) μιλούν για «παγκόσμιες προκλήσεις» αναφέρονται σε υποτιθέμενα προβλήματα όπως «η κλιματική κρίση».

«Αυτές οι βαθιά μετασχηματιστικές αλλαγές οδηγούν σε αβεβαιότητα, φόβο και απαισιοδοξία. Αυτή η αντιδραστική προσέγγιση (σ.σ. αντιδραστική στα όσα προωθεί η λεγόμενη Νέα Τάξη!!!) υπονομεύει την συλλογική μας πίστη στο μέλλον. Για να σπάσουμε αυτόν τον κύκλο χρειάζομαστε μία παραδειγματική αλλαγή!! Πρέπει να οικοδομήσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη».

Δείτε το αγωνιώδες μήνυμά του στην «αυγή» του 2024:

απεμπε-EPA-keystone photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί