• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο COVID ήταν μάλλον ΠΡΟΒΑ! Τώρα αρχίζουν τα «ΩΡΑΙΑ»! Απόφαση «ΚΟΛΑΦΟΣ» με παγκόσμιο αντίκτυπο, vid

Ο COVID ήταν μάλλον ΠΡΟΒΑ! Τώρα αρχίζουν τα «ΩΡΑΙΑ»! Απόφαση «ΚΟΛΑΦΟΣ» με παγκόσμιο αντίκτυπο, vid

Δεν κρατιούνται άλλο... Τέλος!!!

Μετά τα Lockdown για τον COVID, ξεκίνησαν τα Lockdown για το κλίμα!

Σε μία απόφαση-σταθμό, με παγκόσμιο φυσικά αντίκτυπο, η κυβέρνηση του Νέου Δελχί στην Ινδία αποφάσισε να κλείσει τα σχολεία της πρωτεύουσας μέχρι νεωτέρας και να καλέσει τους κατοίκους της να εργάζονται από το σπίτι τους, με δικαιολογία τα επικίνδυνα επίπεδα της ρύπανσης του αέρα.

Το Σάββατο, ο δήμος είχε δώσει εντολή για το κλείσιμο των σχολείων για μια εβδομάδα και είχε απαγορεύσει οποιαδήποτε λειτουργία των εργοταξίων για τέσσερις ημέρες.

Το βράδυ της Τρίτης, η επιτροπή που είναι αρμόδια για την ποιότητα του αέρα στο Νέο Δελχί έδωσε εντολή για το κλείσιμο των σχολείων μέχρι νεωτέρας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ!!!

Τα βαρέα οχήματα δεν επιτρέπεται να εισέρχονται στην ινδική πρωτεύουσα ως τις 21 Νοεμβρίου, με εξαίρεση αυτά που μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, και διακόπτονται οι εργασίες στην πλειονότητα των εργοταξίων, σύμφωνα με το διάταγμα.

Μηχανήματα και ψεκαστήρες κατά της ρύπανσης θα τίθενται σε λειτουργία τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα στις συνοικίες που πλήττονται από τη μεγαλύτερη ρύπανση.

Επίσης 6 από τους 11 θερμοηλεκτρικούς σταθμούς που βρίσκονται σε ακτίνα 300 χιλιομέτρων εκλήθησαν να σταματήσουν να λειτουργούν μέχρι νεωτέρας.

Η επιτροπή ανακοίνωσε επίσης ότι τουλάχιστον οι μισοί από τους εργαζόμενους θα πρέπει να τεθούν σε τηλεργασία και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα καλούνται να κάνουν το ίδιο.

Είπατε κάτι;;; Ξεκινά η «ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»!!!

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.