• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο χειρότερος εφιάλτης των ανθρώπων μπαίνει στο Σύνταγμα των Ελλήνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο χειρότερος εφιάλτης των ανθρώπων μπαίνει στο Σύνταγμα των Ελλήνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι θα προστεθεί στο άρθρο 21, παράγραφος 1, του Συντάγματος,,,

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Οι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους από ρομπότ και ανθρωποειδή ρομπότ, τα οποία κατακτούν ακόμα και «Δημόσιο, τράπεζες και ΜΜΕ».

Αφορά αυτό και την Ελλάδα; Μα, φυσικά!

 Τελευταίο παράδειγμα, παραγκωνισμού των ανθρώπων, η γερμανική τράπεζα «Deutsche Bank», η οποία, όπως διαβάζουμε στον «Business Insider» και στα «Financial News» πρόκειται να χρησιμοποιήσει ρομπότ για να αντικαταστήσει 18,000 εργαζόμενους, οι οποίοι και θα απολυθούν.

Κατά αυτόν τον τρόπο η γνωστή τράπεζα ευελπιστεί πως θα εξοικονομήσει 6,6 δισ. δολάρια μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως βλέπετε, όλο και περισσότεροι άνθρωποι χάνουν τις δουλείες τους και εξαρτώνται από επιδόματα ή το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Άπραγοι και άεργοι, δίχως όρεξη για δημιουργία, ό,τι χειρότερο δηλαδή: «Φυτοποίηση» και εύκολη λεία για τον σκοταδισμό της εποχής μας, Ο χειρότερος εφιάλτης των ανθρώπων.

Αυτό δυστυχώς προωθείται παντού και δεν θα μπορούσε να ξεφύγει η αδύναμη πολιτικά Ελλάδα.

Με συμφωνία όλων των κομμάτων, κατοχυρώθηκε συνταγματικά το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, το οποίο θα καλύψει αρχικά 800 χιλιάδες οικονομικά αδυνάμους.

Στην εξελισσόμενη αναθεωρητική διαδικασία θα προστεθεί στο άρθρο 21, παράγραφος 1, του Συντάγματος, το οποίο αναφέρεται στα κοινωνικά δικαιώματα, η ακόλουθη διάταξη: «Το κράτος μεριμνά για την διασφάλιση συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης όλων των πολιτών μέσω ενός συστήματος ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος».

«Αξιοπρεπής διαβίωση όλων των πολιτών με μέριμνα του Κράτους» ενδεχόμενα σημαίνει την λαϊκή εξάρτηση από την όποια εξουσία και αργότερα από μία παγκόσμια εξουσία, καθώς πολιτικοί και οικονομολόγοι ζητούν συστηματικά την έλευση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, στην οποία, είναι αυτονόητο, θα υπάγονται όλα τα κράτη.

Τότε, δεν αποκλείεται, ένας παγκόσμιος «σωτήρας» (οι περισσότεροι άνθρωποι έναν σωτήρα, άλλωστε, ζητούν) να αναλάβει τον διαμερισμό του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

Σας ακούγεται τραβηγμένο; Θυμηθείτε τότε τα λόγια του γνωστού επιχειρηματία, Elon Musk, ο οποίος έχει ζητήσει «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» για όλους τους ανθρώπους, εξαιτίας της μαζικής έλευσης των ρομπότ.

Τουλάχιστον στην κυβέρνηση – και αυτό το κάνουν μέχρι στιγμής- πρέπει να μειώσουν ακόμα περισσότερο τους φόρους, να ενισχύσουν την εγχώρια ιδιωτική πρωτοβουλία, έτσι ώστε να εξαρτώνται από αυτό το εισόδημα, όσον το δυνατόν λιγότεροι Έλληνες.

ΦΩΤΟ eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •