• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο Bill Gates έκανε το εμβόλιο: «Αισθάνομαι υπέροχα» – Δείτε ΕΙΚΟΝΑ και ένα ΒΙΝΤΕΟ που δεν έχει ξεχαστεί

Ο Bill Gates έκανε το εμβόλιο: «Αισθάνομαι υπέροχα» – Δείτε ΕΙΚΟΝΑ και ένα ΒΙΝΤΕΟ που δεν έχει ξεχαστεί

Το μήνυμα που έστειλε...

Ο ιδρυτής της Microsoft και ενθερμος διεθνιστής, Μπιλ Γκέιτς, έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον Covid-19, προκαλώντας αρκετή συζήτηση.

 «Αισθάνομαι υπέροχα», ανακοίνωσε ο Γκέιτς στον κόσμο την Παρασκευή, προσθέτοντας μια εικόνα με εκείνον να κάνει το εμβόλιο.

«Σας ευχαριστώ όλους τους επιστήμονες, τους συμμετέχοντες σε δοκιμές, τους ρυθμιστές και τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή Υγείας που μας έφτασαν σε αυτό το σημείο» , σχολίασε.

Όντας 65 ετών, ο Γκέιτς δικαιούται να λάβει το εμβόλιο σύμφωνα με το πρώτο επίπεδο διανομής της πολιτείας της Ουάσιγκτον.

Ο Γκέιτς έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης σε σχέση με τον κορωνοϊό, κυρίως λόγω των εκατομμυρίων που έχει ξοδέψει για την ανάπτυξη και την διανομή εμβολίων (μεταξύ αυτών και εκείνων του κορωνοϊού), ειδικά σε χώρες του τρίτου κόσμου, με θεωρίες συνωμοσίας να κάνουν λόγο για ύποπτα συστατικά, τα οποία προκαλούν, σε βάθος χρόνου, στείρωση και πολλές άλλες παρενέργειες.

«Είναι παράξενο. Παίρνουν το γεγονός ότι ασχολούμαι με εμβόλια και το αντιστρέφουν, λέγοντας πως αντί να δίνω χρήματα για να σώσω ζωές, βγάζω χρήματα για να απαλλαγώ από ζωές. Αν αυτό αποτρέψει τους ανθρώπους από το να κάνουν το εμβόλιο ή από το να βάζουν μάσκα, τότε αποτελεί μεγάλο πρόβλημα», απαντά σε όλα αυτά.

Ας θυμηθούμε και ένα βίντεο: