Ο Bill Gates δικαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΕΛ! Δείτε τι αποφάσισαν για μέτρα και «πανδημίες», vid

Τρέχουν τα ρεπορτάζ σε όλα τα επίπεδα...

Στο ΕΛ διαβάσατε αποκλειστικά πως Γερμανίδα ευρωβουλευτής προειδοποίησε πως μέσω του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) δημιουργείται ένας είδος παγκόσμιας εξουσίας, η οποία θα αποφασίζει πότε έχουμε πανδημίες και πότε πρέπει να ληφθούν μέτρα…

Σήμερα έρχεται ο Bill Gates και αναφέρει πως Ο ΠΟΥ είναι επί του παρόντος ο μόνος φορέας που μπορεί να δημιουργήσει και να διαχειριστεί μια «κορυφαία» ομάδα εμπειρογνωμόνων υγείας σε πολλούς τομείς για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την καταπολέμηση μελλοντικών πανδημιών!!!

Λίγες μέρες πριν το νέο του βιβλίο, «Πώς να αποτρέψετε την επόμενη πανδημία», ο Γκέιτς προειδοποίησε ότι ο κόσμος θα μπορούσε ακόμη να δει μια «ακόμη πιο μεταδοτική και ακόμη πιο θανατηφόρα» παραλλαγή του Covid-19.

Ενώ ο διεθνιστής με τις βαθιές τσέπες (με βοήθεια άλλων) δεν είναι πιστοποιημένος ιατρικός εμπειρογνώμονας και δεν τελείωσε το κολέγιο, η τεράστια περιουσία που του έχουν δώσει, του επέτρεψε να κυριαρχήσει αποτελεσματικά στην παγκόσμια πολιτική υγείας μέσω του Ιδρύματος Gates.

Και τώρα μέσω αυτή να οδηγήσει τον πλανήτη (όσες χώρες τον εισακούσουν) σε παγκόσμια χούντα με εφορμά την Υγεία (και φυσικά την τεχνητή ενεργειακή κρίση και τον πόλεμο στην Ουκρανία).

Δείτε τον εδώ πρόσφατα να αποκαλεί τα εμβόλια (των αμέτρητων πλέον παρενεργειών και θανάτων μετά από αυτό), θαύμα, και να κοροϊδεύει όσους βλέπουν άλλα πράγματα να έρχονται:

Δείτε ξανά την ευρωβουλευτή Christine Anderson (AfD) να προειδοποιεί τους πολίτες ότι μια διακυβερνητική ομάδα εργασίας αναθεωρεί μια συνθήκη μεταξύ του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η αναθεωρημένη συμφωνία στοχεύει να δώσει στον ΠΟΥ υπό την ηγεσία της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων de facto κυβερνητική εξουσία ΠΑΝΩ στα κράτη μέλη του σε περίπτωση πανδημίας, χωρίς ανάμειξη ή διαβούλευση με τις εθνικές κυβερνήσεις ή τα εθνικά κοινοβούλια.

Μία αρχή παγκόσμιας κυβέρνησης θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος…

photo RT

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί