• Αρχική
  • Άρθρα
  • ATZENTA 2030
  • Νέος Μεσαίωνας: Στοχοποίηση όσων αμφισβητούν «επιστημονικά» δόγματα – Πρωτάκουστα λόγια από διάσημο ηθοποιό του Hollywood (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέος Μεσαίωνας: Στοχοποίηση όσων αμφισβητούν «επιστημονικά» δόγματα – Πρωτάκουστα λόγια από διάσημο ηθοποιό του Hollywood (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας από τους γνωστότερους αριστερόστροφους ηθοποιούς του Hollywood, ο Χάρισον Φορντ, εξάπλωσε από βήμα που του δόθηκε λόγια μίσους κατά όσων αμφιβάλλουν για την θεωρία της «υπερθέρμανσης»,

χάρη στην οποία επιβάλλονται παντού παγκοσμίως «πράσινοι φόροι», ενώ υπάρχει απαίτηση παρέμβασης ακόμα και στην διατροφή μας.

Ναι πολύ καλά διαβάσατε (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Σε αυτό το άρθρο δεν θα ασχοληθούμε αν ισχύει ή όχι η θεωρία της δήθεν υπερθέρμανσης. Άλλωστε η άποψή μας είναι γνωστή στους αναγνώστες μας.

Σε αυτό το άρθρο θα αναδείξουμε την μανία και το μίσος που τρέφουν υποστηριχτές της άλλης άποψης για τους «αρνητές της κλιματικής αλλαγής» και όσους στέκονται κριτικά απέναντι στην επικρατούσα θέση της επιστήμης, όχι στον φυσικά στον κλάδο της επιστήμης.

«Σταματήστε να δίνετε εξουσία σε όσους δεν πιστεύουν στην επιστήμη», δήλωσε ο Φορντ, ως άλλος ιεροεξεταστής, κατά την Σύνοδο για το Κλίμα στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.

«Ή ακόμα χειρότερο από αυτό, παριστάνουν πως δεν πιστεύουν στην επιστήμη για δικά τους συμφέροντα», συμπέρανε.

«Ξέρουν ποιοι είναι, ξέρουμε ποιοι είναι», σημείωσε, στοχοποιώντας όσους διαφωνούν μαζί του και συνέχισε τρομοκρατώντας τα πλήθη με άπλετη κινδυνολογία, που θυμίζει Μάγιας και 2012.

Μήπως να ετοιμαστούν και δημόσιες πυρές για όσους διαφωνούν με συγκεκριμένα δόγματα, τα οποία κάποιοι αποκαλούν «επιστήμη», αποκλείοντας άλλες θεωρήσεις, πλούσιες επιχειρημάτων;

Άλλωστε χωρίς την διαφωνία πως θα υπάρξει πρόοδος;

Εκτός αν κάποιοι θέλουν να επαναφέρουν το δόγμα του Μεσαίωνα, πως «αυτό είναι και όποιος δεν το δέχεται…».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu