• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νέο «χτύπημα» της Εθνικής Δεξιάς στην Ιταλία – «Σώζει» την οικογένεια ο Σαλβίνι – Σε αντίθετη διαδρομή βάζουν την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο «χτύπημα» της Εθνικής Δεξιάς στην Ιταλία – «Σώζει» την οικογένεια ο Σαλβίνι – Σε αντίθετη διαδρομή βάζουν την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εθνική Δεξιά για τα καλά στο παιχνίδι!

Ο δεξιός Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι διαγράφει τους όρους «Γονέας 1» και «Γονέας 2» στις ηλεκτρονικές ταυτότητες για τα παιδιά, αντικαθιστώντας τους με τους όρους «Πατέρας» και «Μητέρα».

Κατά αυτόν τον τρόπο βάζει «ταφόπλακα» στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης σε σχέση με την Ιταλία.

Σημειώνεται πως αριστερόστροφος διεθνισμός επιδιώκει την κατάργηση του θεσμού της παραδοσιακής οικογένειας, με το Κράτος να αναλαμβάνει τον ρόλο του παιδαγωγού αλλά αργότερα και του «γεννήτορα», με την βοήθεια φυσικά της τεχνολογίας, προκειμένου ο αριθμός του πληθυσμού να είναι ελεγχόμενος.

«Δεν υπάρχει κανένας εγγυητής ιδιωτικότητας που να μπορεί να αρνηθεί το δικαίωμα ενός παιδιού να έχει μητέρα και πατέρα» δήλωσε ο Σαλβίνι.

Από την πλευρά του, ο συναρμόδιος υπουργός Οικογένειας Λόρεντζο Φοντάνα, επίσης μέλος της Λέγκας, συνεχάρη τον επικεφαλής του κόμματός του. «Συγχαρητήρια Ματέο, προχωράς μπροστά στα σωστά πράγματα!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Σαλβίνι έχει δηλώσει ότι θέλει να προστατέψει και να ενισχύσει το θεσμό της ιταλικής οικογένειας, σε αντίθεση με την Ελλάδα, στην οποία προωθείται η καταπολέμησή του,

Θυμηθείτε τι γράφαμε στο el.gr:

«Στο δι@ολο η πατρίδα και η οικογένεια»: Κουκουλοφόροι «χτύπησαν» με αφίσες στο κέντρο της Αθήνας – Στην Θεσσαλονίκη κατέβασαν την Ελληνική Σημαία (ΒΙΝΤΕΟ)