• Αρχική
  • Άρθρα
  • Να το ΘΥΜΑΣΤΕ – Οι συνδικαλιστές, που άθελά τους (;) ζήτησαν να…..(Βίντεο)

Να το ΘΥΜΑΣΤΕ – Οι συνδικαλιστές, που άθελά τους (;) ζήτησαν να…..(Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Η είδηση που ακολουθεί ξεπερνά κάθε φαντασία. Όχι μόνο δεν είναι όσο αθώα φαίνεται, αλλά αποτελεί απόδειξη για το τι θα ακολουθήσει.

Χιλιάδες εργαζόμενοι στην Amazon οργάνωσαν απεργιακές κινητοποιήσεις στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ ζητώντας βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους.
Στις ΗΠΑ οι εργαζόμενοι σε αποθήκη της εταιρείας, κρατούσαν πανό στο οποίο που έγραφαν: «Είμαστε άνθρωποι, όχι ρομπότ».

Σχόλιο 1: Τι δεν πάει καλά σε αυτό το πανό. Οι εργαζόμενοι (άγνωστο ποιος τους κινητοποίησε), έκαναν απεργία και έγραψαν κάτι πολύ συγκεκριμένο. Τι μας λένε λοιπόν; Ότι οι εργαζόμενοι ζητάνε περισσότερα. Μοιραία οι πολυεθνικές θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους. Τα ρομπότ τα οποία δεν ζητάνε ΤΙΠΟΤΑ, θα αναλάβουν τις θέσεις-κλειδιά και οι άνθρωποι που ΦΩΝΑΖΟΥΝ για τα δικαιώματά τους, θα παραγκωνιστούν και θα πάρουν ένα Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και απλά θα ζουν χωρίς να δημιουργούν και χωρίς να παράγουν πλούτο.

Δείτε παλιότερο βίντεο, με εργαζόμενο της εταιρείας να λέει ότι δεν είναι ρομπότ:

«Δημιουργούμε μεγάλο πλούτο για την Amazon, όμως δεν μας συμπεριφέρονται με τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια που αξίζουμε», δήλωσε ένας εργαζόμενος.

Σχόλιο 2: Προσέξτε τι ακριβώς είπε ο συγκεκριμένος και σκεφτείτε την λύση που θα δοθεί.

«Η Amazon προσφέρει εκπτώσεις στους πελάτες εις βάρος των μισθών των ίδιων της των πελατών και αποφεύγοντας τις συλλογικές διαπραγματεύσεις», κατήγγειλε συνδικαλιστής.

Σχόλιο 3: Προσέξτε τι είπε ο συνδικαλιστής. Οι συνδικαλιστές γενικά, έχουν αριστερές καταβολές.

«Λάβαμε φρικτές πληροφορίες για εργαζόμενους που αναγκάζονταν να ουρήσουν σε πλαστικά μπουκάλια επειδή δεν μπορούσαν να πάνε τουαλέτα και για έγκυες που αναγκάζονταν να μένουν όρθιες, ενώ κάποιες απολύθηκαν», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το βρετανικό συνδικάτο GMB.

Σχόλιο 4: Εδώ μας αναλύουν ξεκάθαρα ποια είναι τα μειονεκτήματα του ανθρώπινου σώματος. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. Εμείς σκεφτόμαστε το ακόμα πιο άσχημο σενάριο, που θέλει τους ανθρώπους να χάνουν την θέση τους από τα ρομπότ, τα οποία

ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ
ΔΕΝ ΔΙΨΑΝΕ
ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΗ
ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΣΘΟ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Απορία: Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι αυθόρμητα οι εργαζόμενοι αυτής της εταιρείας, ξεσηκώθηκαν ταυτόχρονα σε όλο τον πλανήτη;

Σημείωση: Είναι αυτονόητο ότι δεν υποστηρίζουμε την «καταπίεση των εργαζομένων» αν όντως υπάρχει στην συγκεκριμένη εταιρεία. Απλά θέτουμε τους λογικούς προβληματισμούς μας.

Συμπέρασμα: Να την θυμάστε την παραπάνω είδηση. Περιμένουμε να δούμε τα μέτρα που θα λάβει η AMAZON.

Δείτε ένα παλιότερο βίντεο:

Οι…αλλαγές έρχονται και έχουν «άγριες διαθέσεις»! Οι συνδικαλιστές, άθελά τους (;) ζήτησαν να…..αντικατασταθούν οι άνθρωποι;

Πηγή εικόνας:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •