• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Μόνο στο EL: Έρχεται μεγάλη «ΒΟΜΒΑ» από τον ΟΗΕ για την Ελλάδα- Κωδική ονομασία «κλιματικός πρόσφυγας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο στο EL: Έρχεται μεγάλη «ΒΟΜΒΑ» από τον ΟΗΕ για την Ελλάδα- Κωδική ονομασία «κλιματικός πρόσφυγας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς έρχονται στη χώρα μας ολοένα και περισσότεροι παράτυποι μετανάστες, οι αντιδράσεις πληθαίνουν.

Οι Έλληνες πολίτες προτάσσουν μπρος στην ανέλεγκτη αυτή εισβολή, λογικά επιχειρήματα, όπως το ότι οι 9/10 χώρες από τις οποίες έρχονται οι δήθεν κατατρεγμένοι αυτοί άνθρωπο ΔΕΝ βρίσκονται σε καθεστώς πολέμου.


Επομένως είναι τυχοδιώκτες που δεν δικαιούνται άσυλο.

Ωστόσο αν όλοι αυτοί φύγουν, τότε το σχέδιο για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας και της Ευρώπης πάει περίπατο. Πως λοιπόν θα μας πείσουν να τους κρατήσουμε εδώ;

Το EL.GR σας αποκαλύπτει πρώτο, πως σύντομα θα αρχίσει να χρησιμοποιείται στη χώρα μας μια νέα ορολογία αυτή του «κλιματικού πρόσφυγα» η οποία θα αντικαταστήσει αυτή του «οικονομικού μετανάσταση» που έχει αρχίσει να μην…«πουλάει».

Αντιθέτως για την δήθεν κλιματική αλλαγή, υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός παγκόσμιας προπαγάνδας που εμπλέκει διεθνείς οργανισμούς όπως είναι ο ΟΗΕ και φυσικά έχει περάσει υποσυνείδητα στο μυαλών όλων, ως το μεγαλύτερο πρόβλημα της εποχής μας.

Ας δούμε έναν ορισμό του «κλιματικού πρόσφυγα»:

Το 1985 ο El-Hinnawi όρισε τους περιβαλλοντικούς/κλιματικούς πρόσφυγες σε μία έκθεση του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Έθνών (UNEP) ως τους ανθρώπους «που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την παραδοσιακή τους κατοικία, προσωρινά ή μόνιμα, εξαιτίας μιας σημειούμενης περιβαλλοντικής διατάραξης (φυσικής ή/και προκαλούμενης από τον άνθρωπο), η οποία θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξή τους ή/και έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής τους».

Καταλαβαίνετε επομένως, ότι υπό αυτό το νέο μανδύα, θα γίνει προσπάθεια να πειστούν κυβερνήσεις και τοπικές κοινωνίες (;) να δεχτούν αυτούς τους ανθρώπους, παραχωρώντας τους άσυλο στις ευρωπαϊκές χώρες.

Τονίζουμε και πάλι πως τελευταία, ο όρος «κλιματικός πρόσφυγας» χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει ανθρώπους που έχουν εξαναγκαστεί να εγκαταλείψουν τη χώρα τους όχι λόγω γενικής μετάλλαξης του περιβάλλοντός τους, αλλά εξ’αιτίας της κλιματικής αλλαγής.

Μεγάλη απάτη επομένως ετοιμάζεται στις πλάτες των κυβερνήσεων πολλών ευρωπαϊκών χωρών μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας.

Τίθεται το ερώτημα: Θα πείσει η νέα δικαιολογία;

Εμείς ως απάντηση θα παραθέσουμε μόνο το πόσο έχει επηρρεάσει τη χώρα μας η προπαγάνδα της δήθεν κλιματικής αλλαγής.

Σύμφωνα με τα παγκόσμια στατιστικά η κλιματική αλλαγή αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, όπως προκύπτει από έρευνα του Κέντρου PEW, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του. Η έρευνα, για τις απειλές που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, διεξήχθη σε 26 χώρες. Σε 13 από αυτές, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, οι άνθρωποι χαρακτηρίζουν την αλλαγή του κλίματος ως την κορυφαία διεθνή απειλή. Μάλιστα στην Ελλάδα καταγράφεται το μεγαλύτερο ποσοστό όσων πιστεύουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι η μεγαλύτερη απειλή με ποσοστό 90%. Ακολουθούν η Νότια Κορέα (86%) και η Γαλλία (83%).

Δείτε τα βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:


(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...