• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Μμμ εμβολιασμοί»! Τώρα μουγκρίζουν ηδονικά για το εμβόλιο – Κάπου έχει χαθεί η μπάλα, vid

«Μμμ εμβολιασμοί»! Τώρα μουγκρίζουν ηδονικά για το εμβόλιο – Κάπου έχει χαθεί η μπάλα, vid

Ή μήπως όχι;;;

Με έναν αρκετά άνοστο τρόπο επέλεξε ο Μπιλ ντε Μπλάζιο να ενθαρρύνει τους Νεοϋορκέζους να εμβολιαστούν. Έχοντας ήδη προσπαθήσει να ενεργοποιήσει το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και να προβάλλει τα θετικά του εμβολιασμού κατά της Covid-19, o δήμαρχος της Νέας Υόρκης αποφάσισε να δώσει στους πολίτες ένα ακόμη κίνητρο, που έχει να κάνει με το… στομάχι τους.

Κατά τη διάρκεια μιας εικονικής συνέντευξης Τύπου εχθές, Πέμπτη, ο Μπιλ Ντε Μπλάζιο απόλαυσε μερικές τηγανητές πατάτες της αλυσίδας φαστφουντάδικων Shake Shack, προωθώντας μια νέα συνεργασία του δήμου που έχει ως στόχο την παρότρυνση των πολιτών να κάνουν το εμβόλιο.

«Δωρεάν τηγανητές πατάτες με τον εμβολιασμό; Εγώ εμβολιάστηκα. Μου λέτε ότι μπορώ να απολαύσω αυτές τις λαχταριστές πατάτες; Για μια στιγμή, υπάρχει και μπέργκερ στην υπόθεση;»!

Αυτά είπε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης on camera, ενώ παράλληλα δοκιμάζει τα αγαπημένα αμερικανικά εδέσματα, ως αντάλλαγμα που έκανε το εμβόλιο!

Πολλοί γέλασαν με την συγκεκριμένη πράξη, ωστόσο κρύβεται κάτι πολύ σημαντικό!

Το φαγητό θα είναι δέλεαρ για όσα ακολουθήσουν και για να το αποκτήσει κάποιος, ενδεχομένως θα πρέπει να υπακούει στις «επιταγές» του κράτους, ακόμα και αν αυτές επιβάλλουν την απόκτηση ή εμφύτευση μικροτσίπ (ΕΔΩ) ή κάτι άλλου διαφορετικού ή πιο προηγμένου για τις συναλλαγές και την απόκτηση ψηφιακού ιατρικού φακέλου.

«Θέλω να δείτε αυτό και να σκεφτείτε. Ξέρω φυσικά ότι κάποιοι αγαπούν τα χάμπουργκερ και κάποιοι όχι, και σεβόμαστε όλους τους τρόπους ζωής. Αν όμως αυτό σας αρέσει σαν εικόνα, απλά σκεφτείτε το όταν σκέφτεστε τους εμβολιασμούς. Μμμμ, εμβολιασμοί. Μμμ. Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα για τους εμβολιασμούς αυτή την στιγμή», συμπληρώνει ο Ντε Μπλάζιο στο σουρεάλ κλιπ, ενώ παράλληλα μασουλάει ηδονικά το μπέργκερ του, μουγκρίζοντας!

Μια εικόνα χίλιες λέξεις:

Η συνεργασία μεταξύ της Νέας Υόρκης και του Shake Shack θα δώσει σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί σε μια από τις κινητές κλινικές της πόλης ένα κουπόνι για δωρεάν χάμπουργκερ ή σάντουιτς ή θα επιτρέψει σε όσους δείχνουν απόδειξη εμβολιασμού σε μία από τις τοποθεσίες της αλυσίδας της Νέας Υόρκης να πάρουν δωρεάν πατάτες όταν αγοράζουν χάμπουργκερ ή σάντουιτς έως τις 12 Ιουνίου.