σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του υπουργείου Περιβάλλοντος και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη για την οποία ενημερώθηκε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε σύσκεψη στο Μαξίμου.
Η εφαρμογή του σχεδίου «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μιας Χρήσης» στοχεύει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους της χώρας μας για τη μεταστροφή του τρόπου ζωής και την ανάγκη μείωσης των πολλών πλαστικών μιας χρήσης που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας.
Η Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια του Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη πρόσφερε στον κ. Μητσοτάκη ενημερωτικό υλικό που δημιουργήθηκε με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών.
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος, επίσης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης και ο Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Κωνσταντίνος Αραβώσης.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Λία Μισέλ μιλά για τον πρώτο της ρόλο στο Μπρόντγουεϊ σε ηλικία οκτώ ετών
- ΙΕΛΚΑ: Φθηνότερο το ελληνικό καλάθι στα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες
- Ισχυρότατη ηλιακή έκρηξη αποτυπώθηκε σε ένα εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ
- Συλλυπητήρια Αντ. Σαμαρά για την απώλεια του Διονύση Σαββόπουλου
- Ελευσίνα: Συνελήφθη ζευγάρι με πάνω από 4 κιλά κοκαΐνη μέσα σε κρύπτη αυτοκινήτου
- Κακοκαιρία “χτυπά” τη Ζάκυνθο: Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο – “Αποφύγετε τις μετακινήσεις”
- Ζελένσκι: «Καλός συμβιβασμός η πρόταση Τραμπ για το τέλος του πολέμου»
- Υπουργείο Δικαιοσύνης: Πανελλαδικό κτιριακό πρόγραμμα για τα δικαστήρια ύψους περίπου 500 εκατ. ευρώ
- ΗΠΑ: Συνελήφθη 49χρονος που φέρεται να σχεδίαζε ένοπλη επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο της Ατλάντα
- Νέα παρέμβαση Τσίπρα αυτή τη φορά για τα εθνικά θέματα