Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα τόσο προς την ελληνική κυβέρνηση των Πλεύρη και Μητσοτάκη όσο και προς οποιονδήποτε άλλον χουντολάγνο στέλνει ο Dr. Martin Kulldorff.
Ο εξέχων καθηγητής του Harvard, επιδημιολόγος και βιοστατιστικός σε δημόσια συζήτηση για την πανδημία, έκφερε την άποψη πως πλέον δεν συντρέχει κανένας λόγος να παραμένουν σε αναστολή άτομα που δεν εμβολιάστηκαν:
“Υπάρχει μία αμνηστία που είμαι πολύ υπέρ και αυτή είναι πως κάθε άτομο που απολύθηκε επειδή δεν εμβολιάστηκε θα πρέπει να επαναπροσληφθεί και να πληρωθεί αναδρομικά που έχασε. Θεωρώ ότι τους φέρθηκαν άσχημα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ και θα συμπεριλάμβανα επίσης και τους ανεμβολίαστους φοιτητές των πανεπιστημίων που δεν μπορούσαν να σπουδάσουν”.
Ενδιαφέρουσα αποτελεί η αναδρομή του καθηγητή στην Αρχαία Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τον περίφημο Αθηναϊκό λοιμό κατά τον Πελοποννησιακό πόλεμο.
Ο Dr. Martin Kulldorff χρησιμοποίησε το παράδειγμα αυτό για να αναδείξει πως η φυσική ανοσία είναι γνωστή στους επιστήμονες και ιστορικά τεκμηριωμένη εδώ και 2.500 χρόνια.
Κι αυτό ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΔΗΘΕΝ ΚΟΡΩΝΟΕΙΔΙΚΟΙ, ΑΠΕΡΡΙΠΤΑΝ ΩΣ “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ” ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ.
(scr)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ένα δακτυλικό αποτύπωμα 2.000 ετών ίσως λύσει το μυστήριο του παλαιότερου ξύλινου σκάφους της Σκανδιναβίας
- ΥΠΑ: Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στις Συχνότητες του FIR Αθηνών
- Burj Khlalifa: Καθαρίζοντας το ψηλότερο κτίριο του κόσμου στα 828 μέτρα – Δείτε βίντεο
- Συλλυπητήριο μήνυμα του Κ. Χατζηδάκη για τον θανάτο του Γ. Παπαδάκη
- Πάτρα: Τρία άτομα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ για τον θάνατο του 31χρονου μετά από ξυλοδαρμό
- Τραμπ για Ροντρίγκες: “Θα πληρώσει υψηλότερο τίμημα από τον Μαδούρο αν δεν κάνει το σωστό”
- Παύλος Μαρινάκης: Ο Γιώργος Παπαδάκης αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους τηλεθεατές
- Χ. Δήμας: Αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα στις συχνότητες – Δεν επηρέασε την ασφάλεια των πτήσεων
- Συλληπητήρια του Κ. Μητσοτάκη για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γ. Παπαδάκη
- H Νέα Αριστερά για τον θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη









