Μήνυμα παγκόσμιων εξελίξεων σε εκδήλωση στην Αθήνα – To el.gr αποκαλύπτει (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκδήλωση που ειπώθηκαν πολλά και σπουδαία για όλον τον πλανήτη...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας συμφωνίας για το κλίμα, διοργανώθηκε σε γνωστό μουσείο της Αθήνας, η εκδήλωση με τίτλο «Νέα Παγκόσμια Πράσινη Συμφωνία», με κύριο ομιλητή τον διεθνιστή καθηγητή Οικονομικών, Ρόμπερτ Πόλιν, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της Ατζέντας 2030 και την καταπολέμηση της… «κλιματικής αλλαγής», όπως την ονομάζουν.

Να θυμίσουμε εν τάχει τι έχουμε γράψει, καθώς «επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως»:

Όπως πρώτο το el.gr αποκάλυψε (διαβάστε ΕΔΩ), προκειμένου να κρατούν τους ανθρώπους, σε ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση, εισήγαγαν όρους όπως  «κλιματική έκτακτη ανάγκη» (climate emergency) ή «κλιματική κρίση» (climate crisis), ενώ για την άνοδο της θερμοκρασίας στον πλανήτη από το σχετικά ήπιο «global warming» πέρασαν στο «global heating», με τον όρο heat, που σημαίνει καύσωνας, να παραπέμπει σε μία πολύ πιο έντονη κατάσταση.

Στόχος: Το να πεισθεί η ανθρωπότητα πως υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για το περιβάλλον, συνεχίζοντας, όχι μόνο να πληρώνει αδρά «πράσινους φόρους», των οποίων μεγάλο μέρος χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση των παράτυπων μεταναστών στις δυτικές κοινωνίες (πολυπολιτισμικότητα), αλλά να επιζητά «παγκόσμια λύση».

Τι κι αν υπάρχουν επιστήμονες που ασκούν έντονη κριτική στην «απάτη της υπερθέρμανσης», όπως την ονομάζουν; Η καθεστηκυία τάξη έχει επιβάλλει την άποψή της, δίχως να ανοίξει μία παγκόσμια συζήτηση για το θέμα, όπου επιστήμονες όλων των απόψεων θα αντιπαραβάλλουν επιχειρήματα επί ίσοις όροις, όπως, για παράδειγμα πως η  αυξομείωση της θερμοκρασίας δεν εξαρτάται από την ανθρώπινη δραστηριότητα, αλλά από εκείνη του ήλιου, πως πρώτα αυξάνεται η θερμοκρασία και μετά ο αριθμός του διοξειδίου του άνθρακα (εξάτμιση θαλάσσιων υδάτων κοκ.).

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πόλιν ανέφερε πως πρέπει να «χτίσουμε μία παγκόσμια οικονομία με μηδενικές εκπομπές».

Το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης, όπως θα δείτε και στο βίντεο είναι «ένας νέος κοινός παγκόσμιος σκοπός με την σύμπραξη όλων. Όλα μα όλα να υποχωρήσουν, μπροστά στην ανάγκη να διατηρηθεί η ζωή στον πλανήτη».

Εμείς απλά παραθέτουμε το ρεπορτάζ:

ΦΩΤΟ pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...