Μία από τις πιο ύπουλες ομιλίες ηγέτη χώρας που ακούστηκαν στον ΟΗΕ!! vid

Το ΕΛ σας θυμίζει ξανά το πραγματικό νόημα πίσω από τους δήθεν "φιλάνθρωπους" Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης που αναφέρθηκαν...όλως τυχαίως.

Τα λόγια του Gustavo Petro, του προέδρου της Κολομβίας, από τη Νέα Υόρκη, ενώπιον των 193 εθνών του ΟΗΕ δείχνει πως όλα (σχεδόν) τα κράτη πάνω στον πλανήτη μπορούν να έχουν τις…τοπικές διαφορές τους, αλλά όταν πρόκειται για θέματα όπως το παγκόσμιο υπερμνημόνιο της Ατζέντας 2030 (άλλοτε Ατζέντας 2021) τότε όλοι πρέπει να…συμφωνούν!!

Έτσι λοιπόν σε μία φαινομενικά φλογερή ομιλία, όταν ο ίδιος κατηγορεί τη Δύση για την δεδομένη υποκρισία της στο θέμα της Ρωσίας, αναφέρεται στην εφαρμογή των «17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης».

Περνάει το μήνυμα πως η εφαρμογή των «καλών» Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης εμποδίζεται από τους πολέμους που συντηρούν οι παγκοσμιοποιητές.

Το απόσπασμα της ομιλίας του Προέδρου της Κολομβίας από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, που συζητήθηκε αρκετά, έχει ως εξής:

«Ξεχνούν ότι οι χώρες μας έχουν δεχθεί επανειλημμένα εισβολές από τους ίδιους ανθρώπους που λένε σήμερα ότι είναι αντίθετοι στους εισβολείς (δηλαδή στους Ρώσους). Ξεχνούν ότι εισέβαλαν στο Ιράκ, τη Συρία και τη Λιβύη για πετρέλαιο. Ξεχνούν πως για τους ίδιους λόγους που χρησιμοποιούν για να υπερασπιστούν τον Ζελένσκι πρέπει να υπερασπιστούν την Παλαιστίνη.

Ξεχνούν ότι, για την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (σ.σ. 17 Στόχοι της Ατζέντας 2030), όλοι οι πόλεμοι πρέπει να τελειώσουν! Αλλά βοηθούν στο να συνεχίζεται ένας συγκεκριμένος πόλεμος επειδή βολεύει την παγκόσμια εξουσία.

Σε αυτό το Games of Thrones. Σε αυτό το Hunger Games. (…) Δεν έχουν 100 δισεκατομμύρια δολάρια για να προστατεύσουν τις χώρες από πλημμύρες. Αλλά έχουν αυτά τα χρήματα σε μια μέρα για να αλληλοσκοτώνονται οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί».

Θυμηθείτε τώρα σε ένα προ ετών απόλυτα σημαντικό βίντεο, τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τους περιβόητους Στόχους:

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί