Τα λόγια του Gustavo Petro, του προέδρου της Κολομβίας, από τη Νέα Υόρκη, ενώπιον των 193 εθνών του ΟΗΕ δείχνει πως όλα (σχεδόν) τα κράτη πάνω στον πλανήτη μπορούν να έχουν τις…τοπικές διαφορές τους, αλλά όταν πρόκειται για θέματα όπως το παγκόσμιο υπερμνημόνιο της Ατζέντας 2030 (άλλοτε Ατζέντας 2021) τότε όλοι πρέπει να…συμφωνούν!!
Έτσι λοιπόν σε μία φαινομενικά φλογερή ομιλία, όταν ο ίδιος κατηγορεί τη Δύση για την δεδομένη υποκρισία της στο θέμα της Ρωσίας, αναφέρεται στην εφαρμογή των «17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης».
Περνάει το μήνυμα πως η εφαρμογή των «καλών» Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης εμποδίζεται από τους πολέμους που συντηρούν οι παγκοσμιοποιητές.
Το απόσπασμα της ομιλίας του Προέδρου της Κολομβίας από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, που συζητήθηκε αρκετά, έχει ως εξής:
«Ξεχνούν ότι οι χώρες μας έχουν δεχθεί επανειλημμένα εισβολές από τους ίδιους ανθρώπους που λένε σήμερα ότι είναι αντίθετοι στους εισβολείς (δηλαδή στους Ρώσους). Ξεχνούν ότι εισέβαλαν στο Ιράκ, τη Συρία και τη Λιβύη για πετρέλαιο. Ξεχνούν πως για τους ίδιους λόγους που χρησιμοποιούν για να υπερασπιστούν τον Ζελένσκι πρέπει να υπερασπιστούν την Παλαιστίνη.
Ξεχνούν ότι, για την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (σ.σ. 17 Στόχοι της Ατζέντας 2030), όλοι οι πόλεμοι πρέπει να τελειώσουν! Αλλά βοηθούν στο να συνεχίζεται ένας συγκεκριμένος πόλεμος επειδή βολεύει την παγκόσμια εξουσία.
Σε αυτό το Games of Thrones. Σε αυτό το Hunger Games. (…) Δεν έχουν 100 δισεκατομμύρια δολάρια για να προστατεύσουν τις χώρες από πλημμύρες. Αλλά έχουν αυτά τα χρήματα σε μια μέρα για να αλληλοσκοτώνονται οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί».
Θυμηθείτε τώρα σε ένα προ ετών απόλυτα σημαντικό βίντεο, τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τους περιβόητους Στόχους:
απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ ΚΑΡΠΑ από 60.650 μαθητές
- Γάζα: Ο Τραμπ απειλεί τους μαχητές της Χαμάς «εάν συνεχίσουν να σκοτώνουν ανθρώπους»
- «Είμαστε έτοιμοι» – Ο Όρμπαν «τρίβει» τα χέρια του που θα υποδεχθεί Πούτιν και Τραμπ!
- Με τον Πούτιν θα συναντηθεί ο επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν
- Χάος στην Κένυα: Οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ κατά πολιτών που θρηνούσαν σε στάδιο – 4 νεκροί, vid
- Άγαλμα της Μαρία Κάλλας στη Φλωρεντία – Σχεδιάζεται πλατεία αφιερωμένη στην Ελληνίδα υψίφωνο, vid
- Τελείωσε το τηλεφώνημα Πούτιν-Τραμπ! Θα συναντηθούν στην Βουδαπέστη
- Δήμος Θεσσαλονίκης και ΑΠΘ συνεργάζονται για την αναβάθμιση του Ντεπώ
- Η Παλαιστινιακή Αρχή παρουσίασε το δικό της σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Γάζας
- Δημοσκόπηση: Τα ποσοστά των κομμάτων αυτή την στιγμή