Μετά το Μακεδονικό, βραβεύουν τον Τσίπρα και για την…«επιτυχία» του στο προσφυγικό

«Μεγάλες στιγμές» για τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που αναμένεται να....βραβευτεί στη Νέα Υόρκη.
Του Άρη Δημόπουλου

Στα τέλη του περασμένου Ιουλίου ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε μεταβεί στη Βοσνία προκειμένου να…τιμηθεί για την συνεισφορά του στην «ειρήνη και την σταθερότητα των Βαλκανίων».

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία ήδη έχει δώσει κάθε δικαίωμα στους Σκοπιανούς να μιλάνε ανοικτά για «μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα».

Δύο μήνες μετά ήρθε η ώρα για τον πρωθυπουργό επίσης να…βραβευτεί για τους χειρισμούς της χώρας στο προσφυγικό ζήτημα.

Ουσιαστικά πρόκειται να τιμηθεί η «Ελλάδα των ανοικτών συνόρων», της αθρόας μετανάστευσης και της φιλοξενίας πολλών χιλιάδων μεταναστών κάθε λογής. 

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί από την Κυριακή:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου
– 17:50 (00:50) Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες (Antonio Guterres)

– 19:30 (02:30) Παρουσία στο Ετήσιο Δείπνο της Global Hope Coalition, όπου θα γίνει βράβευση του Έλληνα πρωθυπουργού για τη στάση της χώρας στην προσφυγική κρίση

 

Το Global Hope Coalition πρόκειται για ένα ίδρυμα το οποίο έχει στις τάξεις του διάφορους «φιλάνθρωπους» και ακτιβιστές της Νέας Τάξης, όπως είναι ο (ένας εκ των ιδρυτών) Baron Eric de Rothschild. 

Βράβευση από…εκλεκτούς ανθρώπους-τσιράκια της Νέας Τάξης, μόλις ελάχιστα 24ωρα από την ομιλία του Τσίπρα στην έδρα του ΟΗΕ, στην οποία μεταξύ άλλων υπερασπίστηκε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Ελλάδα και φυσικά των μεταναστών. 

(Ακούστε στο 3:08)

 

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu