• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μετά την Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα! ΞΕΧΝΑΜΕ την ζωή που ΞΕΡΑΜΕ (vid)

Μετά την Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα! ΞΕΧΝΑΜΕ την ζωή που ΞΕΡΑΜΕ (vid)

mpoyzoykia
Απίστευτο;;; Και όμως πιστέψτε το!!!

Τα περιοριστικά μέτρα με το κλείσιμο των μαγαζιών στις 00:00 αναπροσαρμόζουν το ωράριο στα κέντρα διασκέδασης! Η νύχτα αλλάζει ή μάλλον εξφανίζεται!!!

Τα περιοριστικά μέτρα, με αφορμή τον κορωνοϊό, αναγκάζουν και τα καταστήματα στην Αττική να κλείνουν τα μεσάνυχτα. Όπως αντιλαμβάνεστε αυτό δεν επηρεάζει μόνο αυτούς που θέλουν να διασκεδάσουν, αλλά κυρίως αυτούς που δουλεύουν εκεί…

Φανταστείτε πως την ώρα που πρέπει να κατεβάσουν ρολά τότε, υπό κανονικές συνθήκες, θα ξεκινούσε το πρόγραμμά τους!!! Ίσως και πιο αργά!

Ο Νίκος Βέρτης στην Θεσσαλονίκη, έκανε την αρχή με τα απογευματινά μπουζούκια και φαίνεται πως το… πείραμά του, κρίνεται επιτυχημένο, καθώς ετοιμάζονται να το ακολουθήσουν και άλλοι.

Κέντρο στο Μπουρνάζι, στο οποίο θα εμφανίζονται οι Δασκουλίδης, Σαμπρίνα και Καρουσάκη, ετοιμάζεται να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμά του και να ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα, προκειμένου έχει τελειώσει στις δώδεκα παρά και να προλάβει να αποχωρήσει ο κόσμος.

«Υπάρχουν αποστάσεις σε όλα τα τραπέζια, έχουν τηρηθεί οι αποστάσεις», σχολίασε η Σαμπρίνα, ενώ από την πλευρά ο Γιώργος Δασκουλίδης, ευχήθηκε να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτού του είδους τα καταστήματα δεν μπορούν να επιβιώσουν με αυτό το ωράριο.

Όλοι τηρούν τα μέτρα και τις αποστάσεις. Φυσικά θα υπάρχουν ΚΑΙ θερμομετρήσεις! Αργότερα γιατί να μην έχεις και μία εμφυτευμένη ψηφιακή πιστοποίηση πως έχεις κάνει το όποιο εμβόλιο και δεν αποτελείς ΚΙΝΔΥΝΟ για τους συμπολίτες σου.

Δείτε πως ξεκίνησε η νέα εποχή στην διασκέδαση από την Θεσσαλονίκη: