• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Μείνετε ΣΙΩΠΗΛΟΙ» γιατί…παραμονεύει ο ιός! Πιο υπάκουοι από ποτέ οι άνθρωποι στις προσταγές των «ειδικών»

«Μείνετε ΣΙΩΠΗΛΟΙ» γιατί…παραμονεύει ο ιός! Πιο υπάκουοι από ποτέ οι άνθρωποι στις προσταγές των «ειδικών»

Στον πλανήτη της σιωπής!

Μία νέα οδηγία των ειδικών στη Γαλλία, που δεν αποκλείεται να τη δούμε σε λίγο καιρό και στην Ελλάδα, έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση.

Ο λόγος για την σύσταση της γαλλικής Ιατρικής Ακαδημίας προς τους πολίτες να προτιμούν να μην μιλάνε ΚΑΘΟΛΟΥ όταν βρίσκονται στους σταθμούς και στα βαγόνια του μετρό!

«Η υποχρεωτική χρήση μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπου δεν είναι δυνατή η κοινωνική απόσταση, θα πρέπει να συνοδεύεται από μια πολύ απλή προφύλαξη: αποφύγετε να μιλάτε και να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις».

Τα παραπάνω ανακοίνωσε η συγκεκριμένη Ακαδημία ως ένα…μέτρο προφύλαξης για να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός!

Κοινώς, ακόμη κι αν κάποιος φοράει μάσκα (υφασμάτινη ή μη) κινδυνεύει να μεταδώσει τον κορωνοϊό μέσω της…ομιλίας στους διπλανούς του!

Αυτό μας λένε οι Γάλλοι…«ειδικοί»!

Το γαλλικό πρόβλημα και η εξωφρενική «λύση» που αναζήτησαν οι ειδικοί δεν ξεφεύγουν και από την ελληνική πραγματικότητα.

Αντικείμενο σκληρής κριτικής έχει γίνει εξάλλου το τελευταίο διάστημα οι εικόνες συνωστισμούς στα ΜΜΜ ακόμη και κατά τη διάρκεια του lockdown.

Οι πολίτες αναζητούν απεγνωσμένα «λύση» στο πρόβλημα.

Θα δούμε άραγε αντίστοιχες εικόνες, με…μεγάφωνα να συμβουλεύουν τους επιβάτες να μην μιλούν;;;

Όλα είναι πιθανά, καθώς κάθε ΠΑΡΑΛΟΓΟ μέτρο που ζητάνε οι «ειδικοί» και επιβάλλει το κράτος εφαρμόζεται ρητά (αργά ή γρήγορα) από την πλειοψηφία του κόσμου.