• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μεγάλη Επανεκκίνηση με Κουτσούμπα! Η Νέα Δημοκρατία σε αριστερό μονοπάτι, vid

Μεγάλη Επανεκκίνηση με Κουτσούμπα! Η Νέα Δημοκρατία σε αριστερό μονοπάτι, vid

Με αφορμή τον... κορωνοϊό...

Την ώρα που επιστήμονες εκτός κρατικής επιτροπής προτείνουν μέτρα, προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία, όπως εκείνο του οικογενειακού γιατρού, στην κυβέρνηση έχουν επιλέξει τον κομμουνιστικό τρόπο της επίταξης ιδιωτικών κλινικών Υγείας και ιδιωτών γιατρών!

Άλλωστε στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030 και της Μεγάλης Επανεκκίνηση, η Υγεία πρέπει να ανήκει σε ένα κέντρο διαχείρισης.

Η ανάπτυξη του επιχειρησιακού σχεδίου για την αντιμετώπιση της παρούσας φάσης της πανδημίας αποτέλεσε αντικείμενο της σύσκεψης που είχε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης με τους διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ καθώς και των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, όπου σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, η πίεση έχει αυξηθεί λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Ωστόσο τα μέτρα επίταξης έχουν ανοίξει την όρεξη στα αριστερά κόμματα, τα οποία καλούν την κυβέρνηση να το πάει ακόμα πιο αριστερά.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο πλαίσιο της σημερινής κινητοποίησης που έχουν οι γιατροί και νοσηλευτές για την Παγκόσμια Μέρα Υγείας, κατά την επίσκεψή του το πρωί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ζήτησε, εκτός των άλλων, εδώ και τώρα επίταξη ολόκληρου του ιδιωτικού τομέα της Υγείας.

Άραγε θα τον εισακούσει η κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας;;;

Η δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα έχει ως εξής:

«Χρειάζεται εδώ και τώρα επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας για να βρεθούν κλίνες, για να βρεθούν ΜΕΘ, για να βρεθεί προσωπικό».