• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Με το ΖΟΡΙ στην σειρά και εμβολιασμός» – Σοκαριστικά λόγια στην τηλεόραση, video

«Με το ΖΟΡΙ στην σειρά και εμβολιασμός» – Σοκαριστικά λόγια στην τηλεόραση, video

PORTOSALTE_EMBOLIO
«Βλαμμένοι και ηλίθιοι» όσοι δεν θέλουν να τον κάνουν...

Όλοι συζητούν για το εμβόλιο! Το παρουσιάζουν ως «λύση», προκειμένου να επιστρέψει, υποτίθεται, η κανονικότητα και να… ανοίξει η οικονομία. Κατά αυτόν τον τρόπο, οι πολίτες ελπίζουν και δεν αντιδρούν.

Από την μία μεταδίδουν για το εμβόλιο της Οξφόρδης, το οποίο φέρεται να είναι κατά 70% αποτελεσματικό Αλλά πιο φθηνό, από την άλλη γίνεται λόγος για εκείνο της Pfizer, το οποίο, όπως λένε, θα μπορούσε να λάβει έγκριση από τις αρμόδιες βρετανικές ρυθμιστικές αρχές μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας κτλ.

Ποιος θα μας διαβεβαιώσει τελικά πως το όποιο εμβόλιο είναι ασφαλές;

Ωστόσο, δεν μπορεί παρά να μας προβληματίσει η συμπεριφορά ορισμένων δημοσιογράφων σε σχέση με το εμβόλιο και το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν, αποκαλώντας «ηλίθιους και βλαμμένους», όσους αρνούνται να το κάνουν ή έχουν ενδοιασμούς.

Αυτό, όπως θα δείτε, ακούστηκε στο παρακάτω βίντεο. Μάλιστα, με αφορμή ένα λυπηρό, πράγματι, περιστατικό με δύο γονείς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να εισέλθουν σε νοσοκομείο, προκειμένου να βρεθούν δίπλα στο παιδί τους που βρίσκεται σε ογκολογική κλινική, προφανώς λόγω των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, δημοσιογράφος ξεστόμισε πως «ο εμβολιασμός πρέπει να γίνει με το ζόρι».

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο άραγε;;;

Ο συνάδελφός του έσπευσε να τον επαναφέρει στην τάξη! Όπως βλέπουμε, ο «εμβολιασμός με το ζόρι» βρίσκεται στο μυαλό πολλών. Άλλωστε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, έχει δηλώσει πως «Η κατεύθυνση θα είναι να το κάνει όποιος θέλει. Αν χρειαστεί να έχουμε κάτι πιο αυστηρό θα το δούμε» (δείτε ΕΔΩ).

Αφού όσοι κάνουν το εμβόλιο, υποτίθεται, θα προστατευτούν, γιατί υπάρχει πίεση να το κάνουν και οι υπόλοιποι;