• Αρχική
  • Άρθρα
  • Με πονηρό τρόπο και χλευασμό επιστημόνων προσπαθούν να επιβάλλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, vid

Με πονηρό τρόπο και χλευασμό επιστημόνων προσπαθούν να επιβάλλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, vid

Πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει…

Με πονηρό τρόπο, προσπαθούν να περάσουν στην κυβέρνηση τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο οποίος, μαζί με τα όποια προνόμια και τις διακρίσεις τον ακολουθούν, είναι παράνομος βάσει του Συντάγματος (ΕΔΩ) αλλά και των αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΔΩ).

Υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού στις υπηρεσίες πρώτης γραμμής τάχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας τονίζοντας ότι «για υπηρεσίες πρώτης γραμμής δεν πρέπει να είναι ταμπού αυτή η συζήτηση. Ξεκίνησε η συζήτηση με την ΕΜΑΚ, και το σημαντικό είναι να γίνει με ψυχραιμία. Είμαι θετικός η συζήτηση να ξεκινήσει τώρα, να καταλήξει γρήγορα και να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα».

Ο όρος ταμπού που χρησιμοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αποτελεί πονηρή διατύπωση, καθώς, θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι δίνει έναν τόνο μοντέρνας αντιμετώπισης, ιδιαιτέρως από τους νέους, που θα αρχίσουν να το βλέπουν σαν πράξη απελευθέρωσης από παλιά στερεότυπα φόβου και δισταγμού.

Δείτε από το 8.43:

Υπενθυμίζεται πως η κα Θάνου, ανώτατη δικαστικός και πρώην πρωθυπουργός έχει δηλώσει:

«Ο εμβολιασμός δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικός. Αυτό είναι αντίθετο και με τις συνταγματικές αρχές, οι οποίες διατυπώνονται στο άρθρο 2 και 5 του συντάγματος, επιβάλλοντας την προστασία της προσωπικότητας του ατόμου, η ελευθερία του να διαθέτει ή να μην διαθέτει το σώμα του για ιατρικές πράξεις.

Ο εμβολιασμός δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικός ούτε υπό την επίκληση της προστασίας της δημόσιας Υγείας.

Αυτό δεν είναι η προσωπική μου άποψη. Σε συνεδρίαση στις 21. Ιανουαρίου του 2021, το συμβούλιο της Ευρώπης έβγαλε ψήφισμα και είπε επί λέξει (διαβάστε ΕΔΩ πρόσφατο άρθρο του el.gr): ‘Οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πρέπει να υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα, προκειμένου να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί. Κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις επειδή δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία του ή διότι δεν θέλει να εμβολιαστεί’.

Ούτε τα προνόμια υπέρ των εμβολιασθέντων είναι συνταγματικά ούτε και η δυσμενής διάκριση εις βάρος αυτών.

Η πολιτεία οφείλει να πείσει τους πολίτες να προσέλθουν στους εμβολιασμούς και όχι με ψυχολογική βία να τους εξαναγκάσει να εμβολιαστούν, λέγοντας ότι διαφορετικά θα απωλέσουν την εργασία τους ή θα έχουν άλλες επιπτώσεις σε εκείνη».

Αξίζει να δείτε το βίντεο από το 4.56:

Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και η Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων και αντιεισαγγελέας του Άρειου Πάγου, Άννα Ζαΐρη.

Σύμφωνα με την αντιεισαγγελέα, δεν μπορεί να υποχρεωθεί στον εμβολιασμό κανένας άνθρωπος, ούτε υγειονομικός.

«Δεν μπορείς να υποβάλλεις έναν άνθρωπο να υποστεί μια σωματική επέμβαση (ακόμα και αν είναι υγειονομικός, ακόμα και αν αυτή είναι μια ένεση. Και μάλιστα, στον βαθμό που αυτό μπορεί να έχει επίδραση στον οργανισμό του. Η υποχρεωτικότητα σε έναν τέτοιο τομέα είναι περίπου αδύνατη. Δεν μπορείτε να υποχρεώσετε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του. Είναι μια κίνηση απολυταρχική» υπογράμμισε.

«Η μετακίνηση σε άλλη υπηρεσία πρέπει να γίνεται με συγκατάθεση του εργαζομένου. Αν τον μεταθέσεις χωρίς την θέλησή του είναι ένας τρόπος εκβιασμού. Οι συνταγματολόγοι μοιάζουν να λένε πως η απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό της ΕΜΑΚ είναι αντισυνταγματική. Δεν είναι αρμοδιότητά μου», συμπλήρωσε.

Δείτε από το 8.53:

Όσοι μάλιστα διαφωνούν χλευάζονται!

Ο καθηγητής της φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, σε μία πρωτοφανή εικόνα, δέχθηκε μαζική «επίθεση» σχεδόν από τους πάντες, επειδή υποστήριξε το ΝΟΜΙΜΟ και το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ότι δηλαδή ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι αντισυνταγματικός κι ότι η υποχρεωτική ιατρική πράξη έχει απαγορευθεί από την δίκη των Ναζί, στην Νυρεμβέργη.

Στο πάνελ ήταν και ο «ειδικός», κ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος ξεσπούσε σε γέλια, προσβάλοντας τον συνομιλητή του.

Δημοσιογράφοι τον έκοβαν συνεχώς!

Δείτε το βίντεο με τον κ. Κούβελα να προσπαθεί να μιλήσει επιστημονικά εν μέσω τηλεοπτικού χάους: