ΜΑΥΡΟ «ΜΠΑΪΡΑΚΙ» κατά των ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΩΝ σηκώνει η Βαυαρία – Έπεται ΧΑΜΟΣ στην Γερμανία

Ξεφτιλίζεται και η κυβέρνηση Μητσοτάκη με όσα είπε ο πρωθυπουργός των Βαυαρών, Markus Söder.

Ως γνωστόν, η Γερμανία ακολουθεί τις πιο ακραίες διεθνιστικές πολιτικές για την επιβολή των εμβολίων και θα ήθελε να ακολουθήσει Ελλάδα και Αυστρία, προκειμένου να επιβάλλει υποχρεωτικά εμβόλια.

Συγκεκριμένα, μετά τις προτάσεις μεμονωμένων βουλευτών, σειρά έχει τώρα διακομματική πρόταση νόμου που παρουσιάζουν επτά βουλευτές των Σοσιαλδημοκρατών, των Πρασίνων και των Φιλελευθέρων, δηλαδή των τριών κομμάτων της κυβέρνησης συνασπισμού, με επικεφαλής τους Ντιρκ Βίζε (SPD), Γιάνος Ντάμεν (Πράσινοι) και Μαρί Άγκνες Στρακ Τσίμερμαν (FDP).

Η πρόταση περιλαμβάνει την θέσπιση γενικής υποχρέωσης εμβολιασμού με τρεις δόσεις για όλους τους ενήλικες άνω των 18 ετών με μόνιμη κατοικία τη Γερμανία. Ωστόσο οι βουλευτές προτείνουν το μέτρο αυτό να έχει χρονική διάρκεια έως της 31 Δεκεμβρίου του 2023 και όχι πέραν αυτής της ημερομηνίας.

Ωστόσο, η Βαυαρία, γνωστό αντιδιεθνιστικό πολιτικό κέντρο στην Ευρώπη (Παλαιά Τάξη Πραγμάτων) σηκώνει ακόμα μία φορά μπαϊράκι!!!

Μεγάλα τμήματα του βαυαρικού πληθυσμού περιμένουν ανακούφιση εν όψει της μαζικής χαλάρωσης των μέτρων που ανακοίνωσε ο δεξιός χριστιανοκοινωνιστής (CSU), πρωθυπουργός Markus Söder σε συνέντευξη Τύπου.

Η Βαυαρία ανακοίνωσε, ΓΙΑ ΑΡΧΗ, την αναστολή τω υποχρεωτικών εμβολιασμών των υγειονομικών.

Ο Söder θεωρεί πως το σύστημα υγείας θα υπερφορτωθεί, εάν απουσιάζει προς το παρόν όλο το ανεμβολίαστο νοσηλευτικό προσωπικό. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!

Πρόκειται για «ένα επικίνδυνο σήμα» που εκπέμπει η Βαυαρία, τόνισε ο διεθνιστής υπουργός Υγείας του Βερολίνου, Καρλ Λάουτερμπαχ, επιρρίπτοντας στον πρωθυπουργό της Βαυαρίας ότι ουσιαστικά «υποκύπτει» στους αντιεμβολιαστές που διαδηλώνουν στους δρόμους. Τόνισε δε ότι είναι «απαράδεκτο εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας να μην αποδέχονται τη δυτική επιστημονική γνώση (σ.σ. εκείνη τηων τηλέ-ειδικών φυσικά και όχι των κορυφαίων επιστημόνων)».

Ο Γερμανός υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε πάντως ότι η απόφαση της Βαυαρίας «δεν σημαίνει τίποτα» για το ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε ομοσπονδιακό επίπεδο. «Για αυτό αποφασίζει το γερμανικό κοινοβούλιο», δήλωσε χαρακτηριστικά. ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΒΑΥΑΡΙΑ;;; ΘΑ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ;;; ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί