Μαθήματα ΧΟΥΝΤΑΣ! Σφράγισαν ΞΑΦΝΙΚΑ το πάρκο της Disney στην Κίνα μαζί με τους επισκέπτες λόγω covid

Όποιος ζει...ανέμελα στις μέρες μας, ημέρες ΧΟΥΝΤΑΣ, κατά κανόνα την "πατάει".

Το θεματικό πάρκο Disney Resort στη Σανγκάη ανέστειλε ξαφνικά τη λειτουργία του την Δευτέρα (31/10) για να συμμορφωθεί με τα μέτρα πρόληψης της COVID-19, με όλους τους επισκέπτες που βρίσκονταν στον χώρο τη στιγμή της ανακοίνωσης να καλούνται να παραμείνουν στο πάρκο έως ότου υποβληθούν σε διαγνωστικό τεστ για τον ιό και έχουν αρνητικό αποτέλεσμα.

Η εταιρία διαχείρισης ανακοίνωσε στις 11:39 π.μ. (τοπική ώρα, 05.39 ώρα Ελλάδας) ότι κλείνει άμεσα το βασικό πάρκο και τις γύρω περιοχές, όπως τον δρόμο με τα εμπορικά καταστήματα, μέχρι νεωτέρας προκειμένου να συμμορφωθεί με τα μέτρα αντιμετώπισης του ιού.

Οι αρχές της Σανγκάης δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους στο WeChat ότι το πάρκο απαγορεύει την είσοδο και την έξοδο του κόσμου από αυτό και ότι όλοι οι επισκέπτες εντός του χώρου θα πρέπει να περιμένουν τα αποτελέσματα των διαγνωστικών ελέγχων για να μπορέσουν να αποχωρήσουν.

Όποιος επισκέφθηκε το πάρκο από τις 27 Οκτωβρίου θα χρειαστεί να υποβληθεί σε τεστ για COVID-19 τρεις φορές σε τρεις ημέρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Το θεματικό πάρκο συνέχισε να λειτουργεί κάποια από τα παιχνίδια για τους επισκέπτες που παραμένουν στο πάρκο ενώ αυτό έχει κλείσει, σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκπρόσωπος της Shanghai Disney Resort δήλωσε ότι το θεματικό πάρκο συνέχιζε να προσφέρει περιορισμένες υπηρεσίες και ότι η εταιρία εφαρμόζει μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες των κινεζικών υγειονομικών αρχών.

Το θέρετρο ανακοίνωσε το Σάββατο ότι είχε αρχίσει να λειτουργεί με περιορισμένο προσωπικό για να συμμορφωθεί με τα μέτρα κατά της COVID.

Η Σανγκάη ανακοίνωσε 10 κρούσματα τοπικής μετάδοσης στις 30 Οκτωβρίου, όλα ασυμπτωματικά.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα ακόμα πρόβλημα για τη Shanghai Disney Resort, που ήταν κλειστή για πάνω από τρεις μήνες κατά τη διάρκεια του lockdown της Σανγκάης νωρίτερα φέτος.

Το πάρκο ήταν επίσης κλειστό για δύο ημέρες πέρυσι τον Νοέμβριο με πάνω από 30.000 επισκέπτες να παραμένουν κλεισμένοι σε αυτό, αφού οι αρχές έδωσαν σε όλους εντολή να υποβληθούν σε τεστ.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν σήμερα στην κινεζική πλατφόρμα Weibo έδειξαν κόσμο να σπεύδει τις πύλες του πάρκου, που ήταν ήδη κλειδωμένες.

ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί