• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Μας εγκλωβίζουν με τις φυλακές αυτές» – ΞΕΣΠΑΣΜΑ κατά της μάσκας από απλούς πολίτες, ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

«Μας εγκλωβίζουν με τις φυλακές αυτές» – ΞΕΣΠΑΣΜΑ κατά της μάσκας από απλούς πολίτες, ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρεύουν τα πράγματα...

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, τα φαινόμενα με τους επιβάτες στα ΜΜΜ που αρνούνται να αποδεχθούν τα υπερβολικά μέτρα με αφορμή τον κορωνοϊό, επειδή υπάρχουν επιστήμονες, οι οποίοι λένε τα άκρως αντίθετα από την επιτροπή του Υπουργείου Υγείας (ΕΔΩ), είναι αρκετά συχνά.

Αυτό προκαλεί ένταση με άλλους που δέχονται τα μέτρα περιορισμού, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει το «θερμόμετρο» και αργότερα ίσως θα γίνουμε μάρτυρες «χοντρών» αντιπαραθέσεων, με όσους δεν αποδέχονται τα όποια μέτρα να χαρακτηρίζονται ακόμα και «βιολογικοί τρομοκράτες».

Δείτε για παράδειγμα τον διάλογο της νεαρής κοπέλας με την ηλικιωμένη που είναι δίπλα της. Η ηλικιωμένη την πιέζει να φορέσει μάσκα, ενώ υποτίθεται αυτή προστατεύεται. «Εσύ φόρα μάσκα, εγώ γιατί είμαι υποχρεωμένη να φοράω μάσκα. Εσύ προστατεύεσαι. Δικαίωμά μου είναι», της απαντά.

Σε μία άλλη περίπτωση, μία κυρία είχε μάσκα μαζί της, αλλά δεν την φορούσε, καθώς όπως είπε: «Δεν γίνεται για πολλή ώρα. θα αρρωστήσω. Έχω άσθμα. Κοιτάξτε να δείτε, εκεί που μας εγκλωβίζει το σύστημα αυτό, με τις φυλακές αυτές, δεν γίνεται αυτό το πράγμα».

Δείτε: